Spelfilm

Film och Skola - spelfilm dekorativ bild
Välj mellan över 2000 spelfilmer som Astrid Lindgren-favoriter, Sameblod, SVJ – Den stora vänliga jätten (Roald Dahl), Hunger Games, Harry Potter, Den allvarsamma leken, Mig äger ingen, American History X och många, många fler. På vår temasida tipsar vi om filmer med handledningar.

Använd vänstermenyn "Spelfilm" för att läsa mer om Film och Skola - spelfilm

Film och Skola - spelfilm plus dekorativ bild
Här finns specialinköpta barnfilmer, festivalfavoriter och många prisbelönade titlar från ytterligare distributörer. Se allt från Chaplin, Pelle Svanslös, Almódovar, Oscarsnominerade Moonlight, vinnarfilmer från barn och ungdomsfilmfestivalen BUFF, Den lille prinsen, Suffragette, Captain Fantastic, Mustang, med flera. Många av filmerna har handledningar!

Använd vänstermenyn "Spelfilm" för att läsa mer om Film och Skola - spelfilm plus

Swedish Film Licens dekorativ bild
För att visa spelfilm i skolans värld, såväl i klassrum som på fritidsavdelningen, behövs alltid institutionella rättigheter. Med Swedish Film Licensavtal ges ett generellt tillstånd att visa filmer från våra medverkande filmbolag. Du som visar film i skolan vet då att filmskaparna får ersättning för filmerna de har gjort.

Använd vänstermenyn "Spelfilm" för att läsa mer om Swedish Film Licens