Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Fast & Furious 8
Thriller

Fast & Furious 8

Dom (Vin Diesel) och Letty (Michelle Rodriguez) har äntligen kommit iväg på sin smekmånad efter ett fantastiskt bröllop. Brian och Mia har valt att helt pensionera sig från det hårda och slitsamma liv de tidigare levt. Och resten av gänget som en gång fyllde gatorna med snabba bilar har hittat tillbaka till ett någorlunda normalt liv. Men när allt verkar vara lugnt och de tror att de äntligen har hittat tillbaka till ett lugnt och harmoniskt liv, då dyker en okänd kvinna upp. Cipher (Charlize Theron) har vänt upp och ned på Dom’s tankar och värderingar. Vad han en gång såg som familj har han nu satt sig emot för att följa Chipher’s förödande planer. Men trots att de går på full attack mot det som de en gång såg som en familj ger de inte upp. Letty tror att det ligger något skumt bakom Dom’s plötsliga förändring och får med sig det gamla gänget tillbaka in i matchen. Men nu har de plötsligt en helt ny motståndare att slåss mot och de medel hon använder sig av är inget någon av de är vana vid att slåss mot. F. Gary Gray sitter bakom ratten som regissör bakom denna actionspäckade bilfilm. Med skådespelare som Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Jason Statham och Dwayne Johnson blir det en klassisk uppföljare av The Fast And The Furious Filmerna. Så är du ute efter ren adrenalin och action som fyller ditt årliga intag, passa då på att streama The Fate And The Furious online nu på Plejmo.

Patriots Day
Thriller

Patriots Day

Under Boston Marathon 2013 sker en hemsk attack mot den härliga folkfesten och de engagerade deltagarna. Två bröder vid namn Dzhokhar och Tamerlan Tsarnaev hade bestämt sig för att utsätta USA för ett ytterligare terroristattentat. Män, kvinnor och barn omkom, skadades och traumatiserades för resten av sina liv. Denna händelse som har utspelat sig på riktigt har nu blivit en dramatiserad film av Peter Berg med syftet att återminnas det hemska men att se det positiva i samspelet och viljan av att hjälpa till. FBI agenten Richard DesLauries (Kevin Bacon) får uppdraget att undersöka bombattentatet tillsammans med kommissarien från Bostonpolisen Ed Davis (John Goodman) och sergeanten från watertownpolisens Jeffrey Pugliese (J.K Simmons). Samtidigt som undersökningarna pågår så hjälper polissergeanten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) till för att hjälpa de skadade. Under all kaos som sker i folkmassorna är det flertal som behöver medicinsk hjälp och även hitta familjemedlemmar som kommit bort under flykten. Den omtumlande stämningen som uppkommit gör behovet av teamwork extra viktigt och utöver poliserna så sätts även allmänhetens vilja och styrka på prov. Följ med bakom den omskakande händelsen under Boston Marathon 2013. Utöver det hemska som hände så får vi följa polisens utredningar och folkets starka vilja att samarbeta. Regissören Peter Berg vill med sin film visa att ur det onda så föds det goda. Bli tagen av denna verklighetsbaserade film och streama den online här på Plejmo.

Before I Fall
Thriller

Before I Fall

Sam verkar ha allt som en tonårstjej kan önska sig. Hon är populär, har en snygg kille, anses vara cool och hon har framförallt roliga kompisar och en familj som älskar henne. Livet leker och hon är lycklig. Men under ytan är Sams liv inte så perfekt. På skolan tillhör hon ett gäng elaka tjejer som gör livet till ett helvete för de som är annorlunda. När Sam dör i en bilolycka tvingas hon att leva om sin sista dag på jorden sju gånger för att ställa allt till rätta. Hon kämpar för att förstå vad som hände och försöker få en bättre bild av sig själv och andra. När Sam gör det så utvecklas hon och hon lär sig att bli en bra människa och att till slut acceptera sitt öde.

Cirkeln
Thriller

Cirkeln

En natt när månen färgas blodröd, befinner sig sex unga tonårsflickor i en övergiven folkpark, dragna dit av en mystisk kraft. Där avslöjas en gammal profetia. De är ”De utvalda”, en grupp häxor – utsedda att rädda världen. Plötsligt är tiden i gymnasiet på liv och död – bokstavligt talat. De måste lära sig samarbeta trots sina olikheter, och kontrollera de magiska krafter som börjat vakna till liv inom dem. I Cirkeln skildras en parallell värld i vilken drömmar, jobbiga föräldrar, mobbing, hämnd och kärlek möter farliga krafter.

The Belko Experiment
Thriller

The Belko Experiment

Åttio amerikaner blir inlåsta i Belko Industries huvudkontor i Bogotá, Colombia. Skräcken sprider sig när en okänd röst utfärdar ett kommando via högtalarsystemet: Döda två personer inom en halvtimme annars kommer ännu fler personer att dö. Pacifisten Mike Pelk och hans flickvän Leandra försöka övertyga sina kolleger att inte hörsamma ordern, men situationen eskalerar när de anställda vänder sig mot varandra i ett desperat försök att överleva.

The Salesman
Thriller

The Salesman

Emad och Rana tvingas lämna sin bostad då ett renoveringsarbete i en närliggande byggnad äventyrar deras säkerhet. De flyttar in i en tillfällig lägenhet i Teherans centrala delar. En incident knyten till lägenhetens förra ägare kommer dramatiskt att förändra det unga parets liv. ”The Salesman” är regisserad av Oscarbelönade Ashgar Farhadi (Nader och Simin – En separation) och tilldelades priset för bästa manus och skådespelaren Shahab Hosseini erhöll priset för bästa manliga skådespelare vid filmfestivalen i Cannes 2016. En historisk händelse för iransk film. ”The Salesman” är Oscarsnominerad för Bästa icke-engelskspråkiga film 2017.

Ghost In The Shell
Action

Ghost In The Shell

Mira Killan (Scarlett Johansson) är en av de få som överlevde cyberattacken som drabbat världen. Den utplånade stora delar av mänskligheten och inte minst hennes föräldrar. När hon vaknar upp efter attacken är det mesta runt henne helt bortblåst och av hennes kropp finns det inte mycket kvar att rädda. Hanka Robotics som är ett utav världens ledande företag för robotar, ser Killan som en utmärkt person att testa sina nya teknologier på. Dr. Ouelet (Juliette Binoche) får ansvaret över testet på tjejen som de precis har hittat. Hon bestämmer sig för att förvandla Killan till en soldat för att bekämpa terrorismen som råder i världen. Ett år senare får hon graden som Major och hamnar i ett team tillsammans med Batou (Pilou Asbæk) och Togusa (Chin Han). De blir satta under Sektion 9 och lyckas med framgång att bekämpa terrorismen i staden. Trots att de lyckas ta sig framåt så är det någonting som hela tiden får Killan att dra sig tillbaka. Hennes enorma krafter blockeras då och då av hallucinationer och flashback från hennes tidigare liv. Samtidigt som våldet i stan ökar så ökar även hennes hallucinationer som får henne att tänka på sitt tidigare liv. När hon inser att hon knappt kommer ihåg något från sin uppväxt börjar hon ifrågasätta sitt liv och de hon gör. Hennes vilja att ta reda på vem hon har varit är stark, men den plikt hon har som Major och dom runt henne uppskattar inte att hon börjar rota i det förflutna. Ghost In The shell är en spännande film där action, drama och thriller möter varandra. Scarlett Johansson står för huvudkaraktären och tillsammans med regissören Rubert Sanders formas hon till en hjältinna som slåss för sig själv och mänskligheten. Streama Ghost In The shell online på Pleimo och häng med på detta fartfyllda äventyr.

The Village
Thriller

The Village

Någonstans i Pennsylvanias djupa skogar ligger en liten by, där invånarna lever helt isolerade från omvärlden. En idyllisk tillvaro i harmoni med naturen - om det inte vore för hotet från de onda varelser som finns i den omgivande skogen. Rädslan för vad som gömmer sig i skogen gör att ingen vågar lämna byn. När en ung man, Lucius Hunt (JOAQUIN PHOENIX), ändå planerar att gå över bygränsen in i det okända, börjar det hända oförklarliga - och allt mer fasansfulla saker… Med den nervkittlande The Village visar M. Night Shyamalan (Signs, Sjätte sinnet, Unbreakable) ännu en gång att han är den moderna rysarthrillerns mästare. I den imponerande rollistan ser vi förutom Joaquin Phoenix (Gladiator, Signs) bl a Adrien Brody (Pianisten), Sigourney Weaver (Aliens) och den nya, unga stjärnan Bryce Dallas Howard.