Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Alien: Covenant
Thriller

Alien: Covenant

Skeppet Covenant lämna jorden och med sig ombord har den ett liten men erfaren besättning. Deras mål är att landa på den avlägsna planeten Oregae-6. Där ska de undersöka om planeten är kapabel till att bibehålla liv hos oss människor. Går allt enligt plan ska de väcka de två tusen sovandes människorna som de har ombord och förhoppningsvis lyckas kolonisera en helt ny planet som, vad dom tror, ingen tidigare har besökt. David (Michael Fassbender) är huvudet ombord på skeppet och ser till att allt går enligt plan. Med stort stöd hemifrån följer hela världen deras resa i hopp om att lyckas kolonisera och skapa liv på en helt ny planet. Ombord finns det flera par som numera har som livsmål att skapa liv på en plats ingen tidigare trodde va möjligt. När de tillslut landar på Oregae-6 tycks planeten vara ett paradis. Stora omringande berg, djupa dalar och fantastiska sjöar som omsluts om gröna skogar. Allt känns stabilt och deras uppdrag tycks gå bra. Men när de en dag hittar ett gammalt skepp börjar besättningen ifrågasätta hela operationen. Det som såg ut att vara en framgångssaga ska snabbt vändas och nu sätts besättningens kvalité på prov. Platsen de har kommit till är inte uppbyggd av människor utan av något som de fruktar allra mest, aliens. Regissören Ridley Scott gör det igen. Med en fantastisk gripande thriller av de omtalade Alien-serien gör han ingen besviken. Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir och Carmen Ejogo är några av de skådespelare som står för dramat. Kastas in i en oförglömlig resa genom att streama Alien Covenant online nu på Plejmo.

Mina 3 Krav
Thriller

Mina 3 Krav

Mikael, en högintelligent sprängmedelsexpert, har stulit 60 miljoner dollar tillsammans med ett kriminellt gäng från Serbien. I sista stund bestämmer han sig för att försöka rädda sitt eget skinn och skapa sig en ny framtid genom att gå in i ett vittnesskyddsprogram. Han måste stanna i ett hotellrum fram tills rättegången börjar och han kräver tre ting för sitt vittnesmål; att säkerhetspolisen hämtar en kvinna som heter Camilla, att han får en specifik låda från ett förråd och två portioner smörkyckling från en take away-restaurang i Valby.

Shot Caller
Thriller

Shot Caller

Jacob Harlon (Nikolaj Coster-Waldau) är ute med sin familj och sina vänner på middag i stan. När han kör hem händer något plötsligt och konsekvenserna blir hårdare än förväntat. Harlon sätts i fängelse och nu får hans tuffa mentalitet sättas på prov. Runt honom finns likasinnade män som gör allt för makt och överlevnad. När han inte klarar av att kontrollera sin ilska gör han saker som han sent kommer att glömma. Hans beslut tar honom djupare och djupare ned i gängens kretsar. De som sköter stadens drog- och vapenhandel behöver någon som Harlon. Han släpps fri och tack vare hans kontakter från fängelset har han nu pengar så det räcker och blir över. Men frågan är om det är pengar han söker. Hans fru Kate (Lake Bell) har väntat sju år för att få ut sin man, men när hon får träffa honom igen är det inte alls samma person som hon en gång släppte iväg. Makten från gängkretsarna har tagit över honom. När han slogs inne i fängelset handlade det om att överleva. Men efter att ha formats in i ett gäng som även rör sig utanför är vägen ut från den rörelsen lång och riskabel. Denna film ger oss möjlighet att följa med in i en vanlig mans huvud. Från att leva med en familj som han älskar till att omvandlas till polisens mest efterlysta får oss hemma i soffan att ständigt sitta på nålar. Denna actionfilm regisserad av Ric Roman Waugh får vem som helst att slukas rakt in i skärmen. Så passa på och streama Shot Caller online nu på Plejmo.

The Wicker Man
Thriller

The Wicker Man

Kommissarien Edward (Cage) kontaktas av sin före detta flickvän vars dotter försvunnit under mystiska omständigheter. Eftersökningarna för honom till ön Summersisle utanför Maines kust, där ingen vill kännas vid flickans försvinnande. Men ju djupare Edward gräver i fallet, desto närmare de fruktansvärda hemligheter som ön ruvar på kommer han. Ska han kunna rädda flickan har han ingen tid att förlora. Oscarvinnaren Nicolas Cage har både regisserat och spelar huvudrollen i denna moderna nytolkning av den engelska kultklassikern från 1973.

Saw V
Thriller

Saw V

Med SAW 5 har vi kommit till det sista, mest skrämmande och krävande kapitel i den blodiga historien om Jigsaw och hans skrämselregim. Psykopaten och massmördarens intelligens och ondska vet inga gränser. Nästan alla som har försökt att lösa mysteriet är antingen döda eller har kommit till skada. Polismannen Hoffman är den enda som känner till Jigsaws hemlighet och när han försvinner börjar ett helt nytt spel. Se hur historien slutar... - och gläd dig över att bli skrämd på nya finurliga sätt.

Doomsday
Action

Doomsday

Ett dödligt virus "The Reaper" skördar hundratusentals liv i Storbritannien. Myndigheterna ser ingen annan utväg än att bygga en massiv hårdbevakad mur för att spärra in de smittade. Skottland avskärmas från resten av världen för evigt. De som försöker fly, mördas obönhörligen. Ingen kommer vare sig in eller ut. 25 år senare bryter epidemin oväntat ut igen. Detta måste betyda att det fortfarande finns liv bakom muren. Om det finns ett botemedel så finns det där. Myndigheterna utser en elittrupp som ska ta sig in bakom avspärrningarna för att finna ett botemedel - men ingen anar vad som väntar dem där bakom.