Vänligen logga in för att se på film
UR
Hem- Och Konsumentkunskap
UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Vår sensoriska förmåga - lukt och smak i pandemins tid
Ett vanligt symptom på covid-19 är att smak- och luktsinne förändras eller verkar försvinna helt. För vissa kommer det tillbaka efter en kort tid medan andra får vänta längre. Åsa Öström, professor i måltidskunskap, berätter mer om hur luktsinne och smaken sitter ihop och hur man kan träna sin sensoriska förmåga. Inspelat den 17 juni på Måltidens hus i Grythyttan. Arrangör: Restaurang och hotellhögskolan vid Örebro universitet.- Originaltitel: UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Vår sensoriska förmåga - lukt och smak i pandemins tid
- Bolag: UR
- Medverkande: Åsa Öström
- Produktionsår: 2021
- Ämnen: Biologi Kropp och hälsa Människokroppen Hem- och konsumentkunskap Mat och hälsa
- Målgrupper: Vuxenutbildning
- Språk: Svenska
- Speltid: 14 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30