Vänligen logga in för att se på film
UR
Hem- Och Konsumentkunskap
UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Skapa en upplevelse för alla sinnen
Mat kan upplevas som godare om man tar en bild på den först. Och om maten serveras i en skål i stället för på en tallrik uppfattas den som mer hälsosam. Forskare Johan Swahn berättar om olika sensoriska upplevelser, hur smaken påverkas av andra sinnen och vad det kan innebära för framtidens smakupplevelser. Inspelat den 17 juni på Måltidens hus i Grythyttan. Arrangör: Restaurang och hotellhögskolan vid Örebro universitet.- Originaltitel: UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Skapa en upplevelse för alla sinnen
- Bolag: UR
- Medverkande: Johan Swahn
- Produktionsår: 2021
- Ämnen: Biologi Kropp och hälsa Människokroppen Hem- och konsumentkunskap Mat och hälsa
- Målgrupper: Vuxenutbildning
- Språk: Svenska
- Speltid: 20 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30