Vänligen logga in för att se på film
UR
Hem- Och Konsumentkunskap
UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Måltider som en del av helandet
Att servicen på en fin restaurang spelar stor roll för hela upplevelsen och hur god man tycker maten är vet många. Men har värdskapet och hur maten serveras även betydelse inom sjukvården? Forskaren Ann-Sofie Jonsson har tittat på hur värdskapet kan påverka upplevelsen av måltider som serveras på sjukhus, och även få patienter att äta mer. Inspelat den 17 juni på Måltidens hus i Grythyttan. Arrangör: Restaurang och hotellhögskolan vid Örebro universitet.- Originaltitel: UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Måltider som en del av helandet
- Bolag: UR
- Medverkande: Ann-Sofie Jonsson
- Produktionsår: 2021
- Ämnen: Biologi Kropp och hälsa Människokroppen Hem- och konsumentkunskap Mat och hälsa
- Målgrupper: Vuxenutbildning
- Språk: Svenska
- Speltid: 20 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30