Vänligen logga in för att se på film
UR
Hem- Och Konsumentkunskap
UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Den goda smaken
Hur påverkar kulturell kontext, upplevelser och andras åsikter våra egna smakupplevelser? Hör mer om vad som är god smak och hur kunskapen om den kan hjälpa oss äta bättre i denna föreläsning med Henrik Scander, lektor i måltidskunskap. Inspelat den 17 juni på Måltidens hus i Grythyttan. Arrangör: Restaurang och hotellhögskolan vid Örebro universitet.- Originaltitel: UR Samtiden - Om våra sinnen och den goda smaken : Den goda smaken
- Bolag: UR
- Medverkande: Henrik Scander
- Produktionsår: 2021
- Ämnen: Biologi Kropp och hälsa Människokroppen Hem- och konsumentkunskap Mat och hälsa
- Målgrupper: Vuxenutbildning
- Språk: Svenska
- Speltid: 26 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30