Vänligen logga in för att se på film
UR
Miljö Och Hållbarhet
UR Samtiden - NMT-dagarna 2022 : Havre - ett unikt livsmedel
Utveckling av livsmedel med unika egenskaper kan vara ett sätt att bidra till en hållbar livsmedelsproduktion. Havre är ett mycket näringsrikt livsmedel som trivs bäst i ett nordiskt klimat. Lieselotte Cloetens, biokemist, och Cecilia Tullberg, biotekniker, berättar om aktuell havreforskning. Inspelat i mars 2022 på Lunds universitet. Arrangörer: Naturvetenskapliga fakulteten, medicinska fakulteten och Lunds tekniska högskola på Lunds universitet.- Originaltitel: UR Samtiden - NMT-dagarna 2022 : Havre - ett unikt livsmedel
- Bolag: UR
- Medverkande: Liselotte Cloetens, Cecilia Tullberg
- Produktionsår: 2022
- Ämnen: Biologi Djur och natur Naturbruk Jordbruk Miljö och hållbarhet Hållbar utveckling
- Målgrupper: Gymnasieskola
- Speltid: 29 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30