UR 
                        Miljö Och Hållbarhet
                    
                        
UR Samtiden - Forskar-Grand Prix 2019 : Hållbara svamptextiler från matavfall                        
                        I textilindustrin används stora mängder energi, vatten och kemikalier. Samtidigt finns ett annat stort miljöproblem: det slängs otroligt mycket bröd. Akram Zamani berättar om sin forskning som handlar om att använda gammalt bröd och skapa nya textiler. Inspelat den 26 november 2019 på Nalen i Stockholm. Arrangör: Vetenskap & Allmänhet.
                    
                    
                            - 
                                Originaltitel: UR Samtiden - Forskar-Grand Prix 2019 : Hållbara svamptextiler från matavfall
                            
- Bolag: UR
- 
                                Medverkande:
                                Akram Zamani
                            
- Produktionsår: 2020
- 
                                Ämnen:
                                
        Miljö och hållbarhet
            Avfall och återvinning
                            
- Språk: Svenska
- Speltid: 4 min
- Tillgänglig till: 2026-06-30