Vänligen logga in för att se på film
UR
Hem- Och Konsumentkunskap
UR Samtiden - Föreläsningar från Mittuniversitetet : Tack för maten - fyra recept för ett hållbart livsmedelssystem
Mer än 820 miljoner människor i världen har inte tillräckligt med mat. Samtidigt stressas vår planet av våra matvanor och västvärldens resursslöseri. Hur kan vi öka matproduktion genom att äta insekter och hur kan design göra skillnad? Ett utbildningssamtal över ett bord dukat med insektsmat mellan Henrik Haller, universitetslektor i ekoteknik, och Anna-Sara Fagerholm, universitetslektor i grafisk design. Inspelat den 6 maj på campus Sundsvall, Mittuniversitetet. Arrangör: Mittuniversitetet.- Originaltitel: UR Samtiden - Föreläsningar från Mittuniversitetet : Tack för maten - fyra recept för ett hållbart livsmedelssystem
- Bolag: UR
- Medverkande: Henrik Haller, Anna-Sara Fagerholm
- Produktionsår: 2021
- Ämnen: Biologi Djur och natur Naturbruk Jordbruk Hem- och konsumentkunskap
- Målgrupper: Vuxenutbildning
- Språk: Svenska
- Speltid: 32 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30