UR Samtiden - Eat 2019 : Hållbara matvanor i Indien
Indien har enorma utmaningar att ta i tu med inom livsmedelssektorn. Ett litet antal regeringstjänstemän har till uppgift att få ett stort och tätbefolkat land med miljontals livsmedelsaktörer att tänka nytt. Rita Teaotia, ordförande i Food safety and standards authority of India (FSSAI), beskriver ett okonventionellt arbetssätt som tycks fungera. Inspelat den 13 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.- Originaltitel: UR Samtiden - Eat 2019 : Hållbara matvanor i Indien
- Bolag: UR
- Medverkande: Rita Teaotia
- Produktionsår: 2019
- Ämnen: Hem- och konsumentkunskap Miljö och hållbarhet Hållbar utveckling Samhällskunskap Politik och statskunskap
- Målgrupper: Vuxenutbildning
- Språk: Engelska
- Speltid: 10 min
- Tillgänglig till: 2025-06-30