Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Bigfoot Junior

Bigfoot Junior

Den 13-årige ensamvargen Adam ger sig ut på ett strapatsfyllt äventyr för att lösa mysteriet med sin försvunna pappa. Det tar inte lång tid innan han upptäcker att hans pappa inte är någon annan än den legendariske Bigfoot, som har gömt sig i vildmarken i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo, ett jätteföretag som vill göra vetenskapliga experiment med Bigfoots speciella DNA. När Adam återförenats med sin pappa inser han att även han har begåvats med superkrafter som överträffar hans vildaste fantasier. Men HairCo är dem snart hack i häl. Adams fotspår i skogen leder dem rakt mot Bigfoots gömställe…

Herr Peabody & Sherman

Herr Peabody & Sherman

Herr Peabody är affärsman, upptäcktsman, vetenskapsman, Nobelpristagare, gourmé, tvåfaldig olympisk mästare och geni… och han är dessutom en hund. I sin fiffigaste uppfinning av alla, tidsmaskinen, kastar sig Herr Peabody och hans adoptivson Sherman fram och tillbaka mellan olika historiska händelser i världen och får också träffa några av tidernas största kändisar. Men när Sherman råkar bryta reglerna för tidsresandet måste våra två hjältar skynda sig att ställa allt till rätta för att rädda framtiden, samtidigt som Herr Peabody måste ta tag i sin största utmaning någonsin… att vara förälder.

Natt På Museet
Action

Natt På Museet

Har du undrat vad som sker på museer om nätterna? När alla gått hem, portarna låsts och lamporna släckts? En sak är säker – det är roligare än du tror. Det upptäcker dagdrömmaren Larry Daley när han tar jobbet som nattvakt på naturhistoriska museet. Han trodde det skulle innebära lugna nätter men han ack så fel han hade. Varje natt blir museiföremålen levande och Larry står ansikte mot ansikte med några av historiens stora ”kändisar”. Varje natt blir ett historiskt kaos av sällan skådat slag som Larry förväntas kontrollera innan gryningen, någonting som är lättare sagt än gjort.

Trophy

Trophy

I den gripande dokumentären Trophy får vi en djup inblick i en pågående komplex debatt. Situationen mellan jakten av högvilt och de som jobbar för att bevara djur- och växtriket har alltid varit en het diskussion. Tack vare denna välgjorda dokumentär har du chansen att fördjupa dig och förstå de för- och nackdelar som reglering av jakten på storvilt har. I Trophy får vi följa med i en spännande resa från två olika perspektiv. Den ena ger oss inblick i tankarna som rör sig i jägarnas huvud. Allt från de skjutglada amerikanarna som ser jakt som en sport, till de som livnärar sig på att folk från hela världen reser över land och rike för att jaga dessa djur. På den andra sidan av myntet har vi ett spännande perspektiv från viltvårdarnas sida. Där deras vardag fylls av att se tjuvjakt och miljoner dollar flöda på den svarta marknaden. För att bevara de djurrike som de tror på behöver de tålamod. Allt handlar om politik och denna konflikt ser ut att vara långt ifrån utredd. Streama Trophy online nu på Plejmo och kasta dig in i en debatt som garanterat kommer få dig berörd. Christina Clusiau och Shaul Schwarz är regissörerna bakom denna dokumentär. Efter många timmar av hårt slit har de lyckats sätta ihop en berättelse som alla bara måste se.

Monty Python's Meaning Of Life

Monty Python's Meaning Of Life

Här ser vi de sex galningarna i Monty Python-gänget i sitt vildaste äventyr någonsin! John Cleese, Graham Chapman, Terry Jones, Eric Idle, Terry Gilliam och Michael Palin gör sitt bästa för att förklara meningen med livet. De busiga britterna serverar sina sedvanliga, smakfulla sketcher som utforskar favoritkroppsdelar och deras funktioner, funderingar kring krig och förlossningar, och en försmak på vad som väntar oss i himlen. Inget är för heligt för medlemmarna i Monty Python och efter att ha upplevt det här kommer du för alltid att se på tillvaron med helt andra ögon!

Bean - Den Totala Katastroffilmen

Bean - Den Totala Katastroffilmen

MR BEAN TAR ÖVER HOLLYWOOD… BIT FÖR BIT! När Royal National Gallery i London blir tillfrågade att skicka sin främste konstexpert för att övervaka avtäckandet av verket ”Whistler’s Mother” i Kalifornien, skickar de sin mest olämpliga och avskydde medarbetare i ett desperat försök att bli av med honom. Den anställde är Mr. Bean – den vandrande katastrofen! Inom ett par dagar har Mr Bean förstört i stort sett allt han kommer i kontakt med, vare sig det rör sig om sin värds karriär och äktenskap eller USA:s främsta konstverk. Glöm vulkanutbrott och rymdinvasioner – den största faran kommer från människosläktet!

Medan vi lever
drama/musik

Medan vi lever

Efter 30 år i Sverige bestämmer sig Kandia, en afrikansk kvinna i femtioårsåldern, för att flytta tillbaka till Gambia. Sonen Ibbe är precis på väg att slå igenom som hiphop-artist i Sverige, men bestämmer sig för att försöka hämta hem sin mamma. Det visar sig dock snart att mötet med hemlandet inte alls blir som de tänkt sig. Medan vi lever berättar en universell historia om identitet i rörelse, en berättelse om förnekelse och om att acceptera sig själv och andra som de är. Det är en glädjefull men bitterljuv syn på att ”leva tillsammans” i en förvirrad värld.

Pojken med det tickande hjärtat
Animerat äventyrsdrama

Pojken med det tickande hjärtat

Det är i slutet av 1800-talet i Edinburgh. Lille Jack föds på en så kall dag att hans hjärta fryser till is. Barnmorskan Madeleine ersätter hans hjärta med ett gökur, som kommer att fungera problemfritt så länge Jack följer reglerna som bland annat säger att han inte får bli förälskad. Men när han möter en sjungande flicka i ett gathörn och bestämmer sig för att följa efter henne, testas motståndet i Jacks mekaniska hjärta till bristningsgränsen...