Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Star Wars Iv - A New Hope
Action

Star Wars Iv - A New Hope

För första gången någonsin digitalt, ger sig Luke Skywalker av på en resa som kommer att förändra galaxen i "Star Wars: A New Hope". Nitton år efter bildandet av Rymdimperiet kastas Luke in i Rebellalliansens strid när han möter Obi-Wan Kenobi, som i åratal har bott i avskildhet på ökenplanet Tatooine. Obi-Wan påbörjar Lukes Jedi-utbildning och Luke följer med honom på ett vågat uppdrag för att rädda den vackra rebelledaren prinsessan Leia ur klorna på Darth Vader och det onda imperiet.

Vengeance
Thriller

Vengeance

John Droomor är kriminalpolis och krigsveteran och tar rättvisan i egna händer efter ett otäckt brott. Teena och hennes tolvåriga dotter Bethie tvingas gå hem från en fest genom en mörk park. Där blir Teena överfallen och våldtagen av tre män. Bethie lyckas komma undan och ligger och våndas i ett trångt utrymme när hon tvingas lyssna på den brutala våldtäkten av mamman. Några timmar senare kommer Dromoor och hans partner Zwaff åkande i sin bil genom parken och ser då Bethie stappla runt och mumla om sin mamma. Teena är svårt skadad och det är på håret att läkarna lyckas rädda livet på henne. Bethie pekar ut alla de tre våldtäktsmännen i en vittneskonfrontation. Fallet verkar solklart. Men våldtäktsmännen anlitar den slipprige och oetiske försvarsadvokaten Kirkpatrick som vänder upp och ner på fallet och trasar sönder Teenas rykte och version av överfallet. Han lägger fram en alternativ teori för hur brottet gick till och påstår att Teena gick fram till männen och erbjöd dem sex mot betalning. Det är en långsökt, helt galen teori, men Teena blir rädd och bryter samman i rättssalen. Droomor blir rosenrasande när han ser det hända och bestämmer sig för att ingripa.

Logan Lucky
Action

Logan Lucky

För fyra år sedan lade han filmskapandet på hyllan och övervägde att pensionera sig. Nu är den Oscarbelönade regissören bakom bland annat Ocean's-triologin och Magic Mike tillbaka med en ny legendarisk kupp i actionkomedin Logan Lucky. I Steven Soderberghs nya film Logan Lucky bestämmer sig bröderna Logan (Channing Tatum och Adam Driver) att ändra familjelyckan och ger sig på att genomföra årtiondets kupp under det legendariska Coca Cola 600-loppet. Före detta gruvarbetaren Jimmy Logan har varken jobb eller pengar. För att få ordning på sin ekonomi kommer han på en genial plan. Tillsammans med sin bror Clyde tänker han genomföra den ultimata kuppen, ett avancerat rån där inget ska kunna gå fel. En av de största tävlingarna i NASCAR kommer snart att äga rum på den världsberömda racerbanan Charlotte Motor Speedway i North Carolina och där finns det snabba pengar att hämta, om man är smart nog, har de rätta kumpanerna som sprängexperten Joe Bang (Daniel Craig) och kan hålla nerverna i styr. I den stjärnspäckade rollistan ser vi också Riley Keough, Seth McFarlane, Katie Holmes och Hilary Swant. Som en rolig twist dyker även 6 NASCAR-stjärnor upp i filmen i icke-bilförar-cameo-roller.

Overdrive
Thriller

Overdrive

Bröderna Andrew och Garrett Foster är inte bara vansinnigt skickliga bilförare, de är också kända för att vara världens i särklass bästa biltjuvar. I Marseille stjäl de maffiabossen Jacomo Moriers pärla, en sällsynt och ovärderlig Bugatti från 1937. Morier beslutar att använda brödernas talanger för egen vinning och mot sin gamle ärkefiende Max Klemp. Men om Andrew och Garrett går med på att ge sig in i den livsfarliga leken så måste de själva tänka ut en mycket slugare och djärvare plan. De två bröderna Foster kom till Rivieran i jakt på nya utmaningar - i sängen och bakom ratten - men nu befinner de sig i stället i skottlinjen mellan två maffiabossar i striden om deras ovärderliga bilsamlingar.

Snatched
Action

Snatched

Emily Middleton (Amy Schumer) har precis blivit dumpad av sin pojkvän. Allt sker precis innan de ska iväg på semester tillsammans vilket tvingar henne till att ta med sig sin mamma. Mamma Linda Middleton (Goldie Hawn) tackar inte nej till att åka med sin dotter men hennes överbeskyddande personlighet kommer snarare att sätta dom i knipa än att hålla dom i säkerhet. Emily träffar en kille när de kommer fram till resorten som hon själv anser vara för snygg för henne. Hon blir snabbt kär i honom och utan att tänka ett steg längre befinner dom sig på en semesterort tillsammans. Han tar henne till ställen som hon aldrig tidigare har upplevt och blir mer och mer kär i honom. En dag bestämmer han sig för att ta med både Emily och hennes mamma på en utflykt för att utforska landet. Allt verkar normalt till en plötslig attack görs mot bilen och Emily samt Linda vaknar upp i ett fängelse. Mannen har tydliga kriminella kopplingar och nu ser det ut som att Emily och hennes mamma har varit inblandade. Det enda sättet att ta sig därifrån är att fly, men hjälp är inte lätt att få i ett sånt land. Jonathan Levine är regissör bakom denna film späckad med action, humor och överraskande händelser. Vi får följa med på en skrattresa som får oss hemma i soffan att knappt tro våra ögon. Streama Snatched online nu på Plejmo och se skådespelare som Amy Schumer, Goldie Hawn, Linda Middleton, Kim Caramele, Raven Goodwin, Katie Dippold och Randall Park.

American Made
Action

American Made

Barry Seal (Tom Cruise) befinner sig i 1980-talets glansdagar och har lyckats dra nytta av det på bästa sätt. Genom att vara en extremt duktig pilot och genom att ha en personlighet som sprider glädje, lyckas han göra det omöjliga. Han får plötsligt ett erbjudande att han ska göra mer än att bara flyga. Agenten Monty Schafer (Domhnall Gleeson) försöker övertyga honom om att han ska börja tjäna sitt fosterland. Trots att han är fundersam över vad detta skulle innebära så Barry går med på förslaget. Nu när Barry har skrivit på jobbar han åt CIA och har till uppgift att stoppa den stpra kokainsmugglingen som pågår mellan Colombia och USA. Ett problem som pågått under en lång till och som nu landets politiker och underrättelsetjänst vill göra allt för att få stopp på. De har lyckats anlita landets i särklass bästa pilot, men om de med säkerhet kan lita på honom är det ingen som vet. Barry som under hela sitt liv varit bråkig och aldrig följt en lag ser ingen anledning till att plötsligt börja med det nu. Med all den information han får tillgång till via CIA ser han en möjlighet han absolut inte vill kasta bort. Hans vilda idéer parar ihop honom med en sorts människor han aldrig tidigare träffat på. Nu börjar han göra avtal utanför hans arbete och ruset av pengar och festande driver honom framåt. Frågan är bara hur länge han lyckas hålla det hemligt. Doug Liman är hjärnan som vänder den här verkliga händelsen till en fångande dramatisering. Den nästintill overkliga känslan av att detta har utspelat sig på riktigt kommer att träffa dig flera gånger, men kom ihåg, det har hänt. Så passa på att bli överraskad med denna actionfyllda och spännande story. Du gör det genom att streama American Made online nu på Plejmo. Här får du även se fantastiska skådespelare som Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons och Lola Kirke.

Dunkirk
Action

Dunkirk

Dunkirk är en av 2017 års storfilmer och en episk krigsskildring skriven och regisserad av Christopher Nolan. Filmen är ett krigsdrama som skildrar evakueringen av hundratusentals soldater från kuststaden Dunkirk under andra världskriget. De två soldaterna Tommy (Fionn Whitehead) och Gibson (Aneurin Barnard) träffar varandra på stranden medan Tommy begraver en av sina fallna kamrater. Tillsammans med en annan soldat, Alex (Harry Styles), försöker de lämna Dunkirk. På andra sidan Doverkanalen befinner sig David Dawson (Mark Rylance) hans son Peter (Tom Glynn-Carney) och hans vän George (Barry Keoghan), ombord på deras båt, Moonstone, och gör allt de kan för att hjälpa till med evakueringen. Den världskända och kritikerrosade regissören Christopher Nolan ligger bakom detta välgjorda krigsdrama. Med en sån rutinerad filmskapare är vi helt bekväma med att säga att när du ser den kommer du inte bli missnöjd. Med sig har han bland annat Fionn Whitehead, Tom Hardy, Kenneth Branagh, Harry Styles, Cillian Murphy och James Bloor. Så passa på medan du känner suget, streama Dunkirk online nu på Plejmo.