Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Master Of The Drunken Fist: Beggar So
Action

Master Of The Drunken Fist: Beggar So

Sonen till en rik köpman i Canton, So Chan föddes med silversked i mun. Smart, ambitiös och ett steg bort från att bli kejsarens kampsportskämpe, dras in i en konspiration mellan två politiska krafter i kejsarens hov. På väg att förlora allt, inklusive sin familj överlever han tack vare några tiggare som räddar hans liv. När han söker hämnd med hjälp av tiggarna, lär han sig att pengar och status inte definierar en person. Med integritet och rättvisekänsla, kan en tiggare vara en hjälte. För att besegra personen som satte dit honom och orsakade smärta och lidande för de omkring honom, arbetade han oerhört hårt för att förbättra sin kampsport.

Kong: Skull Island
Action

Kong: Skull Island

Året är 1973 och den amerikanske agenten Bill Randa (John Goodman) vill hyra in ett flertal män för att ta reda på vad som hände på en ö under det andra världskriget. År 1944 stred två stridspiloter, en från usa och en från japan, mot varandra tills de båda plötsligt förstörs ovanför en ö mitt ute i stilla havet. Än får namnet Skull Island och nu vill Bill få med sig ett militärt entourage för att ta reda på vad som finns på ön. Med sig får han kaptenen James Conrad (Tom Hiddleston) som är skicklig på att följa spår och tillsammans transporteras de med helikopterflottan under ledning av Preston Packard (Samuel L. Jackson). För att kartlägga ön släpper de bomber på särskilda platser och tar sig gemensamt över öns gömda ytor. Men när uppdraget precis har börjat upptäcker de något fasansfullt som vänder upp och ned på hela uppdraget. Mitt under uppdraget attackeras helikopterflottan av Kong som härskar på den mystiska ö. De utsätts för hårt motstånd och inte ens de vapen som militärerna har med sig räcker för att stoppa denna varelse. De crashlandar på ön och nu har de inget stöd från helikoptrar längre. De får börja leta sig till platser de kan bli upphämtade på. Men utan utrustning och starka vapen är de chanslösa mot de monster som befinner sig på ön. Inte nog med att de ständigt är på flykt därifrån, utan utrustning kan de inte få kontakt med någon på fastlandet som kan rädda dom. Kong är en annorlunda berättelse på den varelse vi är vana vid att kalla King Kong. Med en helt unik regissör som Jordan Vogt-Roberts vänder han och vrider på denna berättelse. Hans fantastiska arbete tillsammans med skådespelare som Brie Larson, Samuel L. Jackson, John C. Reilly och John Goodman blir denna film en film som man bara måste se. Så passa på att streama den nu online på Plejmo.

Pilgrimage
Action

Pilgrimage

Tom Holland och Jon Bernthal har huvudrollerna i den här brutala berättelsen om munkar som på 1200-talet för en helig relik till Rom längst en farofylld rutt. När den juvelprydda relikens verkliga betydelse börjar märkas av, både materiell och religiös, blir faran uppenbar och tillsammans måste de ta en blodig väg som bara blir allt farligare. Allt för sent börjar gruppen inse att i detta vilda rike fullt av urtida vidskepelse kan tron som håller dem samman vara det som också innebär deras undergång.

John Wick: Chapter 2
Thriller

John Wick: Chapter 2

Den hänsynslöse lönnmördaren John Wick (Keanu Wick) är tillbaka för ytterligare ett uppdrag från de undre kretsarna. Hans tidigare kollega Santino D’Antonio (Riccardo Scamarcio) har kallat tillbaka honom för att få hjälp. Johns uppdrag är att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som rör sig bakom skuggan av samhället. Trots Johns tveksamhet till att återvända tillbaka i den mörka världen tvingas han överväga sitt brödraskap med sin tidigare kollega. Blodsbandet de har sedan tidigare är starkt och är för John omöjligt att svika och längtan efter hämnd får honom att ändra sina tankar. Tillslut reser John till Rom för att bekämpa världens mest fruktade lönnmördare. Motståndet blir svårare än vad han trott och hans kraft och erfarenhet ställs på sitt yttersta. Omringad av motstånd tar sig John och hans vapen sig framåt. Sömnlösa nätter och oväntade anfall får honom att ilskna till och det som en gång var John Wick känns nu igen som ännu snabbare och starkare. Han kommer inte ge upp förrän han har blivit bukt med det han kom till Rom för att avsluta. Fartfylld action, rykande gevärspipor och adrenalinfyllda scener. John Wick: Chapter 2 tar oss med på en resa i Roms gömda värld där lönnmördare ställs mot varandra för att få det sista ordet sagt. Streama John Wick: Chapter 2 online nu på Plejmo för att kastas rakt in i en utav de mest actionfyllda filmerna 2017. Följ med när Ian McShane, Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio och Lance Reddick fyller vårt årliga intag av action.

Logan - The Wolverine
Action

Logan - The Wolverine

Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Chips
Action

Chips

Frank “Ponch” Poncherello (Michael Peña) jobbar som polis i Kalifornien. Han har precis börjat och har fått uppgift att skydda vägarna som motorcykelpolis. Men uppgiften visar sig vara mycket mer komplicerad än så. Vad Frank trodde skulle bli en lätt uppgift vänder helt när han blir ihopparad med ett före detta motorcykelproffs vid namn Jon Baker (Dax Shepard). Frank inser att jobbet kommer att handla om mer än att bara jaga skurkar dagarna långa. Hans största uppgift blir att ta hand om Jon som är duktig på att köra motorcykel men dessvärre sämre på att axla uppgiften som polis. De formas till ett polispar som blir starkare än vad någon kunnat ana. När det börjar lära känna varandra får de uppgiften att lösa en uppgift som infiltrerande poliser. De ska ta ned Los Angeles motorcykelgäng som vandaliserar motorvägarna utan att väcka uppmärksamhet hos befolkningen. När de försöker ta an uppgiften tampas de även mot varandra för att hålla humöret och vänskapen i styr. Men Jon lyckas hålla sina tyglar i styr då hans äktenskap står på spel om han inte lyckas hålla rutinen som polis och bidra med pengar till hemmet. Chips är en actionkomedi som är fylld med adrenalin och äventyr. Scener med explosioner och specialeffekter ger filmen en känsla av stökiga händelser men som kombineras med komiskt ovetande. De slarviga skådespeleriet av Michael Peña gör filmen till en härlig och gränslös komedi. Så streama Chips online nu på Plejmo och var beredd på en fartfylld skrattfest.

Mclaren
Action

Mclaren

Namnet McLaren är synonymt med motorsportens bästa och en symbol för kvalitet inom bilindustrin. Men få känner till att märket skapades av en ung man från Nya Zeeland – en pionjär som följde sina drömmar och som, mot alla odds, ledde ett team till framgång och blev en av de främsta inom motorsporten. Bruces liv fick ett tragiskt slut, men arvet efter honom lever vidare. Hans vision, passion och innovationslust präglar biltillverkningsindustrin än i dag. En inspirerande berättelse om en man av enkel börd som vågade utmana motorsportens elit – och vann.

The Lego Batman Movie
Action

The Lego Batman Movie

Vi är tillbaka i Gotham city och en värld uppbyggd av Lego. Bruce Wayne har som vanligt uppgiften att försvara sin älskade stad mot de hot hamnar i hans väg. Till hjälp har han sin betjänt och gode vän Alfred som städar upp efter det som Bruce lämnar efter sig. Förutom att han ständigt ska tampas mot Bane, Joker, Two-face och Catwoman har han nu av misstag lyckats adoptera ett större problem. Den föräldralösa tonåringen som Wayne adopterat blir en jobbigare uppgift än vad han hade kunnat ana. Hans nu nykomna hjälpreda blir snarare ett hinder för honom när han ska försvara sin stad mot allt motstånd. Jokern har precis planerar en stor attack mot det sällsynt lugna Gotham. Bruce Waynes liv som är fyllt av kändisskap och fester slår snabbt om och nu får han försvara staden som han en gång var känd för att göra. Med sig har han sin medhjälpare som med alla sin kraft försöker få Batman att lysa upp från sin ständigt nedstämda tonalitet. The Lego Batman Movie är en komedi som ständigt kastar tittarna fram och tillbaka mellan ironi och action. Hjältarnas tydliga karaktärsdrag utspelas på ett härligt sätt när skådespelare som Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis, Conan O’Biren och Ralph Fiennes står för rösterna. Det här är en komedi som passar den både den yngre publiken likaväl som den äldre. Så Streama The Lego Batman Movie online här på Plejmo och följ med in i en värld där superhjältarna styr och komedin flödar.

The Great Wall
Action

The Great Wall

William (Matt Damon) tar sig till vad som kallas för The Great Wall för att göra ett byte med folket runt muren. Men efter att ha blivit anklagad för lögn sätts han i fängelse i den enorma muren. Kort därpå börjar muren attackeras av mystiska varelser som sätter murens folk på sin yttersta kant. Vapen som folket har räcker inte till och i takt med att varelserna på andra sidan blir allt mer aggressiva, börjar William att försöka lista ut ett sätt att bekämpa motståndarna. Folket ser självklart William som en förrädare efter att ha spenderat tid i cellarna på botten av det stora muren. Hans väg för att övertyga folket blir därför tuffare och han möts av flera prover för att lyckas bevisa att han är där för att hjälpa och har vad som krävs. Med sig vid sin sida har han Ballard (Willem Dafoe) som är en vis man. Han ger honom vägledningar och information för att lyckas ta sig till folket och övervinna deras förtroende. Commander Lin Mae (Tian Jing) är ett av folkets ledare och det är hon William måste bevisa sina kunskaper för. Folket har tränat hela sina liv för att vara redo för det här kriget. Ett krig där starka varelser möter folkets vilja vill han vara med att bevisa vad han går för. The Great Wall är en film som suger med sina tittare in i en värld fylld av action och spel. Filmens fantastiska grafik och effekter får oss tittare att uppleva känslan av att försvinna in i en annan värld. Streama The Great Wall online nu på Plejmo och se Matt Damon och Willem Dafoe kämpa för att överleva i denna mystiska värld.

Monster Trucks
Action

Monster Trucks

Tripp (Lucas Till) jobbar på stadens skrottipp med goda kunskaper om hur man bygger bilar. Under en lång tid har han försökt att hitta en väg ut från staden han växte upp i. Han börjar att bygga en monster truck med hjälp av allt skrot från den gamla bilkyrkogården. Sakta men säkert lyckas han få allt på plats men konstiga saker börjar hända efter en olycka på ett oljeföretag i närheten. Efter olyckan börjar Tripp höra konstiga ljud på sin skrottipp och när han börjar undersöka vad det är så får han en rejäl överraskning. Efter att ha följt spåren som mysteriet har orsakat hittar han tillslut en ovanlig varelse. Det tar inte lång tid innan Tripp och den nykomna varelsen börjar förstå sig på varandra. Han döper den till Creech och relationen mellan dem båda blir starkare. De båda gillar bilar med fart i och Tripp börjar se chansen att äntligen ta sig från staden han aldrig känt sig hemma vid. Men en så stor och ovanlig varelse som Creech är inte lätt att gömma utan att folk runtomkring blir nyfikna. Streama Monster Trucks online på Plejmo Streama filmen Monster Trucks från skaparna av Ice Age och se Lucas Till med Jane Levy vid sin sida.

Xxx: Return Of Xander Cage
Action

Xxx: Return Of Xander Cage

Xander Cage (Viene Diesel) är redo för sitt tredje avsnitt i den explosiva spionfilmserien. Som tidigare atlet inom extremsport kastar han sig ut på de farligaste uppdragen som specialagent. Med sina färdigheter inom diverse extrema sporter samt med sin överlägsna vapenhantering skall han nu ge sig an den dödliga krigaren Xiang (Donnie Yen). Han lämnar sitt liv i exil för att påbörja jakten efter ett vapen, känt som pandoras box, som har hamnat i fel händer. Ett vapen som gör det möjligt att kontrollera varenda satellit i vårt system. Med sig till hjälp har han en ny grupp utav adrenalinsökande spioner. Men trots hans stora skara av medhjälpare tycks han befinna sig i en sits som han aldrig tidigare stött på. När problemet ligger på högsta regeringsnivå tvingas Xander ta till nya metoder. En film med konstanta händelser och med action som fyller ens adrenalinbehov för flera dagar framöver. Streama Return of Xander Cage nu på Plejmo och var beredd på en actionrulle som får din puls att öka på riktigt.