Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Unexpected Journey
Drama

Unexpected Journey

Veikko är en gammal och vresig gubbe som en dag stöter på den 17-årige Kamal i trappuppgången i deras hus. Kamal är född i Helsingfors och hans föräldrar är invandrare. Det är midsommar och Veikko vill åka till sitt sommarhus, men Kamal vill besöka sin pappa i Nairobi. Veikko tror att Kamal är gammal nog att köra och betalar honom för att bli körd till sommarhuset. De ger sig av med en gång. Kamal har sina pengar och sitt pass för resan till Nairobi, men först måste han köra Veikko till sommarhuset. Kamal och Veikko är först lite avvaktande, men så småningom börjar de lära känna varandra och hittar till och med likheter i varandra. Kamal hjälper till att fixa relationen mellan Veikko och hans son. Kamal måste också tänka mycket på sin egen familj och besluta om han trots allt verkligen vill lämna Finland.

Captain Underpants: The First Epic Movie (Engelskt Tal)
Action

Captain Underpants: The First Epic Movie (Engelskt...

DreamWorks Animation presenterar den efterlängtade globala filmsensationen Kapten Kalsong, baserad på den populära bokserien med samma namn. Denna fantastiska familjekomedi skildrar historien om de två extremt fantasifulla busungarna George (Kevin Hard) och Harold (Thomas Middleditch) som hypnotiserar sin rektor (Ed Helms) till att tro att han är en superhjälte som heter Kapten Kalsong. Observera att denna film har Engelskt tal!

Bring It On: Worldwide #Cheersmack

Bring It On: Worldwide #Cheersmack

Vivica A. Fox gör debut i Bring It On som Cheer Goddess, internets mest populära “Cheer-lebrity.” När Destiny (Cristine Prosperi), kapten för de trefaldigt nationella mästarna ”The Rebels”, utmanas till en global cheerleading-uppgörelse av det nya laget ”The Truth”, arrangerar Cheer Goddess en virtuell utmaning för grupper över hela världen. Det verkar som att alla vill slå Destiny och hennes lag, och om hon inte sätter sitt ego åt sidan och funderar över vilka hennes sanna vänner är, så kanske de rent av lyckas.

Robo-Dog

Robo-Dog

När Tylers bästa kompis hunden dör under tragiska omständigheter skapar hans uppfinnarpappa Tom en ny “ROBO-DOG” av diverse reservdelar och sitt tekniskt mycket avancerade superbatteri. Men Toms gamle chef mr Willis vill ha det fantastiska batteriet och försöker till varje pris att lägga vantarna på det. När mr Willis använder sin egen instabila version av superbatteriet så riskerar plötsligt hela staden att sprängas i luften och Robo-Dog måste hjälpa sin familj att rädda alla som hotas av katastrofen!

The Last Word
Drama

The Last Word

I den här filmen spelar Harriet Lauler (Shirley MacLaine), en tidigare framgångsrik affärskvinna med noggrann kontroll över varenda aspekt av livet. När hon reflekterar över sina bedrifter, får hon plötsligt för sig att anlita en ung skribent från trakten, Anne Sherman (Amanda Seyfried), för att skriva ner hennes livshistoria. När det första resultatet inte motsvarar Harriets höga förväntningar bestämmer hon sig för att omforma sättet som andra kommer att minnas henne, med Anne som motvilligt sällskap.

Inte Hela Världen?
Drama

Inte Hela Världen?

Det fransk-kanadensiska underbarnet Xavier Dolan är tillbaka med en intensiv berättelse om Louis (Gaspard Ulliel), som efter tolv års bortavaro och minimal kontakt med sin familj åker tillbaka till sin hemstad för att berätta för familjen att han snart ska dö. Men återföreningen blir inte som han tänkt sig. Snart väcks gamla minnen och förbittringar till liv och spänningarna mellan familjemedlemmarna kommer åter upp till ytan. Ingen orkar lyssna eller ta in någon ny information, utan alla har fullt upp med sin egen frustration. Dagen går alltför snabbt mot sitt slut… Xavier Dolan - vinnare av Juryns stora pris och den ekumeniska juryns pris vid filmfestivalen i Cannes 2016.

Get Low
Drama

Get Low

Den impopuläre enstöringen Felix Bush (Duvall) har börjat grubbla över den oundvikliga dagen då han ska dö; hur kommer hans begravning att bli, vad kommer folk att säga om honom och vilka kommer att närvara? Förvåningen är stor när han plötsligt dyker upp i stan, men på begravningsbyrån Quinn Funeral Home tar man dock emot honom med öppna armar. Frank (Murray) som äger byrån har alldeles för lite att göra, då det dör alldeles för få människor i staden. Han tvekar inte ett ögonblick att tillmötesgå Felix önskan om att arrangera hans begravning, även om det innebär att Felix i högsta grad kommer vara i livet under akten. Endast de som har något att berätta om honom ska bjudas in.

Babybossen

Babybossen

Hemma hos den sju år gamla Tim templeton (Tobey Maguire/Miles Bakshi) är allt frid och fröjd. Tim är ensamt barn och blir väl omhändertagen av sina kärleksfulla föräldrar. Hans vilda fantasier och hans bubbla av kärlek får hon att segla fram genom livet. Men en dag blir hans liv helt annorlunda när hans föräldrar bestämmer sig för att adoptera ett till barn, Boss Baby (Alec Baldwin). Nu när Tim inte längre är i centrum har han svårt att acceptera in nya broder. När Boss Baby kommer in i familjen för han in ett helt nytt perspektiv till Tim’s liv. Helt under radarn av deras föräldrar bråkar de ständigt och när Tim får reda på att hans nya bror är en spion blir inte saken bättre. Boss Baby är ute på ett uppdrag som ska få alla barns uppmärksamhet tillbaka till som det en gång var. Han har insett att för att få tillbaka uppmärksamheten måste han bli av med en sak, hundvalpar. Trots att Tim och Boss Baby inte kommer överens så gör spänningen och utmaningarna att deras relation för varandra blir bättre och bättre. Dreamworks regissören Tom McGrath står bakom denna lillgamla actionfilm. Med röster av skådespelare som Alec Baldwin, Jimmy Kimmel, Tobey Maguire och Miles Bakshi blir denna tecknade film en härlig och spännande berättelse. Så luta dig tillbaka i soffan och njut med familjen genom att streama The Boss Baby online nu på Plejmo.

Jacques

Jacques

Jacques Cousteau var under 1940- till 1970-talet världens ledande havsutforskare. Genom hans filmer och tv-serier fick vi uppleva en värld vi aldrig tidigare sett. I filmen om hans liv, JACQUES – HAVETS UTFORSKARE, uppfinner Cousteau ”aqualungan” - den första kommersiellt gångbara dykarutrustningen där inandningsluften inte återanvänds. Utrustningen tas med på skeppet Calypso, där ett manskap av färgstarka äventyrare gör sig redo att korsa världshaven tillsammans med honom. Cousteau drömmer om att skapa undervattensvärldar, medan hans son Philippe ser mycket viktigare användningsområden för deras kunskap och teknik, att stoppa förorenandet av våra hav. Under ytan möter de varandra, och Jacques ser allt det fantastiska som redan finns där, som de måste rädda och skydda från exploatering.

Lego: Dc Super Hero Girls: Hjärnsläpp

Lego: Dc Super Hero Girls: Hjärnsläpp

DC Super Girls kör LEGO® i det här animerade äventyret med superspännande action! Hjärntricken sätter igång först när Supergirl, Wonder Woman och Batgirl inte kommer ihåg en rad felaktigheter de är ansvariga för. Vem kan tjejerna vända sig till när till och med Bumblebee, Katana och andra medlemmar av Super Hero High också håller på med dåligheter? Det kommer att krävas mer än supermakter för att reda ut denna mentala förväxling och ta reda på vem eller vad som ligger bakom dessa förvirrande missgärningar!

Medan vi lever
drama/musik

Medan vi lever

Efter 30 år i Sverige bestämmer sig Kandia, en afrikansk kvinna i femtioårsåldern, för att flytta tillbaka till Gambia. Sonen Ibbe är precis på väg att slå igenom som hiphop-artist i Sverige, men bestämmer sig för att försöka hämta hem sin mamma. Det visar sig dock snart att mötet med hemlandet inte alls blir som de tänkt sig. Medan vi lever berättar en universell historia om identitet i rörelse, en berättelse om förnekelse och om att acceptera sig själv och andra som de är. Det är en glädjefull men bitterljuv syn på att ”leva tillsammans” i en förvirrad värld.

Pojken med det tickande hjärtat
Animerat äventyrsdrama

Pojken med det tickande hjärtat

Det är i slutet av 1800-talet i Edinburgh. Lille Jack föds på en så kall dag att hans hjärta fryser till is. Barnmorskan Madeleine ersätter hans hjärta med ett gökur, som kommer att fungera problemfritt så länge Jack följer reglerna som bland annat säger att han inte får bli förälskad. Men när han möter en sjungande flicka i ett gathörn och bestämmer sig för att följa efter henne, testas motståndet i Jacks mekaniska hjärta till bristningsgränsen...