Babybossen

Hemma hos den sju år gamla Tim templeton (Tobey Maguire/Miles Bakshi) är allt frid och fröjd. Tim är ensamt barn och blir väl omhändertagen av sina kärleksfulla föräldrar. Hans vilda fantasier och hans bubbla av kärlek får hon att segla fram genom livet. Men en dag blir hans liv helt annorlunda när hans föräldrar bestämmer sig för att adoptera ett till barn, Boss Baby (Alec Baldwin). Nu när Tim inte längre är i centrum har han svårt att acceptera in nya broder. När Boss Baby kommer in i familjen för han in ett helt nytt perspektiv till Tim’s liv. Helt under radarn av deras föräldrar bråkar de ständigt och när Tim får reda på att hans nya bror är en spion blir inte saken bättre. Boss Baby är ute på ett uppdrag som ska få alla barns uppmärksamhet tillbaka till som det en gång var. Han har insett att för att få tillbaka uppmärksamheten måste han bli av med en sak, hundvalpar. Trots att Tim och Boss Baby inte kommer överens så gör spänningen och utmaningarna att deras relation för varandra blir bättre och bättre. Dreamworks regissören Tom McGrath står bakom denna lillgamla actionfilm. Med röster av skådespelare som Alec Baldwin, Jimmy Kimmel, Tobey Maguire och Miles Bakshi blir denna tecknade film en härlig och spännande berättelse. Så luta dig tillbaka i soffan och njut med familjen genom att streama The Boss Baby online nu på Plejmo.
  • Originaltitel: The boss baby
  • Produktionsår: 2017
  • Åldersgräns: Från 7 år
  • Regissör: Tom McGrath