Alla åldrar

  • 224 träffar
Vår Tid Ska Komma
Drama

Vår Tid Ska Komma

Året är 1967. En ny ungdomskultur växer fram, rymdkapplöpningen når sitt klimax och drömmarna om frihet och frigörelse vinner nya framsteg överallt. På Nørrebro i Köpenhamn tas de två oskiljaktiga bröderna Elmer, 10, och Erik, 13, ifrån sin sjuka mamma och placeras på barnhemmet Gudbjerg, en plats där tiden står stilla. Barnhemmets föreståndare har sin egen livsfilosofi och sina egna regler. Här ska vanartiga gossar till varje pris göras om till lydiga och goda samhällsmedborgare. Redan på den första dagen förstår de två bröderna att de har förlorat sin frihet. En daglig överlevnadskamp börjar. Pojkarna försöker vara så osynliga det går för att inte väcka uppmärksamhet, men Elmers livfulla astronautdrömmar och hans klumpfot gör att han jämt hamnar i klistret. Tiden går, krafterna börjar tryta och bröderna inser att de måste rädda sig själva. Ett gryende uppror börjar så sakteliga att ta form. Beväpnade med Elmers fantasi och Eriks mod inleder de den ojämna striden för att slå tillbaka mot föreståndaren och hans livsfarliga tyranni och för att kunna fly från Gudbjerg.

Klas Klättermus Och De Andra Djuren I Hackebackeskogen

Klas Klättermus Och De Andra Djuren I Hackebackesk...

Klas Klättermus och hans små vänner i Hackebackeskogen lever farligt. Den glupske Mickel Räv och de andra rovdjuren vill inte skaffa mat på hederligt vis utan hotar ständigt med att äta upp dem. När Stickan Igelkott dessutom försöker att äta upp Farmor Skogsmus är det dags att skriva en lag för att stoppa laglösheten i skogen och till sin hjälp tar de Bamsefar. Nu ska alla djur i skogen vara vänner och det är förbjudet att äta upp varandra. Men Mickel Räv är fortfarande hungrig…

En Shopaholics Bekännelser

En Shopaholics Bekännelser

Gör dig redo att bli förälskad i charmiga Becky Bloomwood (Isla Fisher) i den romantiska komedin En shopaholics bekännelser. Becky lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en trendig modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt ”Flickan med den gröna scarfen” blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke (Hugh Dancy). Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja vilket leder till oanade komplikationer…En shopaholics bekännelser är baserad på Sophie Kinsellas succéböcker och är en av årets mest oemotståndliga romantiska komedier. En härlig film att se om och om igen!

Bilar 2

Bilar 2

Racingens superstjärna Blixten McQueen och den suveräne bärgningsbilen Bärgarn, drar iväg på en resa ut i världen för att tävla om vem som är världens snabbaste bil, i en stor World Grand Prix-tävling. Men vägen mot mästerskapstiteln blir full av intriger, spänning och överraskningar när Bärgarn trasslar in sig i ett eget skruvat internationellt spionäventyr! Följ med på ett högoktanigt äventyr med världens häftigaste ”bilstjärnor” i huvudrollerna. Det är gasen i botten som gäller från start till mål!

Bilar
Barnfilm

Bilar

Racerbilen Blixten McQueen är på väg till Kalifornien för att ställa upp i den stora tävlingen Pistong-Cupen. Men längs Route 66 går något snett och han hamnar istället i Kylarköping - en stad där livet verkligen går på tomgång. Här möter han bland annat Porschen Sally, bilbärgaren Bärgarn samt den mystiska veteranbilen Doc Hudson. Ett udda gäng som hjälper Blixten McQueen inse att det faktiskt finns viktigare saker i livet än tävlingar, berömmelse och sponsorpengar.

The Free Man

The Free Man

Freedom is defined as the power of self-determination attributed to the will; the quality of being independent of fate or necessity. To reach that level of liberty is a physical and mental endeavor that many will risk their life to obtain. Is life worth risking for the feeling of conquering fear and becoming free? Olympic Freestyle skier, Jossi Wells, meets extreme sports performing artists, The Flying Frenchies, to find out what it really means to be free and what drives individuals to chase such a powerful right. Directed by Toa Fraser, this is the story of men who push themselves to the point of no return. There is no going back when death is at your door and you realize that this is the most important moment of your life because it could be your very last.

La La Land
Drama

La La Land

Audition after audition försöker Mia (Emma Stone) att uppnå sin dröm om att bli en framgångsrik skådespelerska. Mellan sitt jobb som servitris övar hon dagarna långa och sent in på nätterna med förhoppning om att en gång lyckas uppfylla sin dröm. Sebastian (Ryan Gosling) jobbar som pianist på en mindre krog där han får uttrycka sin absoluta passion för jazzmusik som han älskar mest av allt. Hans stora dröm är att bli en framgångsrik jazzmusiker och inta de stora scenerna. Mellan sitt jobba på restaurangen spenderar han all tankekraft åt hur han ska utvecklas som musiker. Men när restaurangägaren kallt kommer fram och sparkar Sebastian krossas hans tankar och vägen till att lyckas blir ännu längre. Djupt nere i kampen om att ta sig mot sina drömmar stöter Mia och Sebastian på varandra. Det klickar direkt och alla motgångar de tidigare haft blir bortblåsta av kärleken mellan de två. De fortsätter att stöta in i varandra och börjar träffas allt mer och mer. Desto oftare de ses desto starkare blir deras kärleksband för varandra. Sebastian lyckas charma Mia och tillsammans skapar de ett starkt och passionerat förhållande med varandra. Tillsammans lyckas de stärka varandras förtroende för deras passion för dans och musik. Under deras tak av kärlek växer Sebastian som musiker och Mia som skådespelerska. Lyckligare fortsätter de sin framgång men plötsligt kommer den dag som de inte riktigt vågat tänka på. Streama La La Land online här på Plejmo och se en fantastisk berättelse skriven av Damien Chazelle. Låt dig fångas av underbar musik mitt emellan kampen av passion och kärlek. Emma Stone och Ryan Gosling gör denna romantiska drama gripande och oundviklig att känna sig varm av alla djupa känslor mellan de två.