Alla åldrar

• 213 träffar
Snow Buddies: Valpgänget I Alaska

Följ med på ett fartfyllt äventyr till det frostiga Arktis tillsammans med fem förtjusande talande valpar. Disneys Snow Buddies är en ny underbart rolig och varmhjärtad film om ett spännande hundslädrace över Alaska.Häng med valparna - den stora polarn Budderball, den rappande B-Dwag, den kavata RoseBud, den lugna Buddha, den lortiga MudBud och deras nyvunne Alaskakompis, Shasta - på massor av kul action. Den här festliga familjefilmen handlar om styrkan i att samarbeta och följa sina drömmar. Snow Buddies bjuder också på bloopers, en ny musikvideo och mycket mer.

Lejonkungen 3: Hakuna Matata

Fortsätt en liten bit till. Ta vänster. Där någonstans hittar du Timon och Pumbaa i deras egen helgalna version av det storslagna äventyret i Lejonkungen 3: Hakuna Matata. En film om allt som hände bortom, under och vid sidan av Lejonriket. Berättelsen börjar när lustigkurren Timon lämnar sin familj för att leta efter sitt eget paradis. I det höga gräset på savannen hittar något helt annat: det oborstade, fisande vårtsvinet Pumbaa! De blir goda vänner och snubblar en dag över lejonungen Simba. Vad de inte vet är att han egentligen är den riktige Lejonkungen, och att de själva kommer ha en viktig roll i hans kommande äventyr. Se allt som hände — fast ur Timon och Pumbaas högst personliga och hysteriskt roliga synvinkel. Gillar du Lejonkungen får du inte missa.

Shrek
Barnfilm

Shrek

Du har aldrig stött på en hjälte som är riktigt som Shrek, den charmige jätten som satte igång ett filmfenomen och fångade världens uppmärksamhet i den Största Sagan som aldrig berättats förut! Filmkritikerna kallar SHREK "FörSHREKligt bra" (Expressen). Återupplev varje ögonblick av Shreks modiga jakt för att undsätta temperamentsfulla Prinsessan Fiona, med hjälp av sin oemotståndliga, högljudda Åsna, samt vinna tillbaka överlåtelsehandlingarna till sitt älskade träsk från den ränksmidande Lord Farquaad.

Rasmus På Luffen
Drama

Rasmus På Luffen

Rasmus har inga föräldrar. Han bor på ett barnhem där det är strängt, men roligt ändå. Han har ju sin bästa kompis Gunnar. Men nog skulle det vara roligt med alldeles egna föräldrar. Då och då kommer barnlösa människor till hemmet för att välja sig ett barn, men de bryr sig inte om pojkar med rakt hår. De väljer alltid en flicka med lockar. Rasmus inser att om han någonsin skall få egna föräldrar, får han ta saken i egna händer. Han rymmer... Redan första morgonen träffar han på en luffare, som övernattat i samma lada som han själv. Rasmus undrar om de inte kan slå följe - och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans...