Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Transformers: The Last Knight
Thriller

Transformers: The Last Knight

Allt är tyst och stilla. Människor går till jobbet samma tid varje dag och det som en gång var krig och förödelse har nu lagt sig. Alla Transformers har blivit utdömda av regeringen och hålls undangömda från samhället. Medan samhället lever sitt vanliga liv börjar allt mer autobots komma till vår planet utan att bli upptäckta. Fram tills en dag då några ungdomar tar sig in på en gammal bilkyrkogård och något mystiskt plötsligt händer. En av bilarna har sedan länge levt undangömd som en autobot och nu vaknat till liv för att häpna de förvånade tonåringarna. Uppe i rymden kraschlandar Optimus Prime på Cybertron, planeten styrd av den mörka sidans Transformers. Optimus Prime inser att Cybertron är på väg mot jorden och gör allt i sin kraft för att informera alla Autobots om hotet som kan få jorden att gå under. Han får kontakt med sin vän Cade Yeager (Mark Wahlberg) som nu får i uppgift att informera landet om vad som är på väg att hända. För att kunna försvara sitt land måste han ta till alla möjliga medel som finns tillgängliga, inklusive de undangömda autobotsen. För att förhindra jordens undergång måste han förstöra det som en gång byggde upp Transformers från början, en uppgift som kommer att kräva mod och styrka. Michael Bay står bakom filmen som regissör och axlar därmed rollen att ge ut en ytterligare film i Transformerserierna. Med sig har han skådespelare som Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Tillsammans skapar de en actionfylld filmstund som passar väldigt bra in i Transformers egna genre. Så passa på att bli berörd och fyll ditt dagliga behov av action genom att streama Transformers The Last Knight online nu på Plejmo.

Cult Of Chucky
Thriller

Cult Of Chucky

Nica Pierce (Fiona Dourif) har blivit intagen på mentalsjukhus. Här har hon spenderat de senaste fyra åren oskyldigt anklagad för att brutalt mördat hela sin familj. På sjukhuset har Nica blivit allt mer övertygad om att Chucky bara är ett fantasimonster och försöker nu på alla sätt bli kvitt sina starka känslor av skuld hon bär för att hennes familj dött. Under en av avdelningens gruppterapier presenterar hennes läkare Dr. Foley (Michael Therriault) ett nytt hjälpmedel för att underlätta deras samtal. Det är en docka som Nica alltför väl känner igen sedan tidigare. Dockan skapar stark oro i gruppen men tas omhand av Madeleine (Elisabet Rosen) som är en av patienterna på avdelningen sedan hon kvävde sitt eget barn. Runt om sjukhuset börjar allt mer märkliga saker ske saker som ingen, allra minst, Nica, kan förklara. När sedan en av de intagna hittas död blir Nica snabbt övertygad om att allt inte står rätt till. Nica för sedan besök av Tiffany (Jennifer Tilly) som har med sig ytterligare en docka till henne. En docka som hon påstår är en gåva från hennes systerdotter Alice. Cult of Chucky är en extremt fångande skräckfilm där den klassiska dockan Chucky (Brad Dourif) återigen träder fram på scen. Här har Don Mancini lyckats skapa en film som får oss hemma i soffan att sitta med alla muskler i kroppen på helspänn. Se skådespelare som Fiona Dourif, Brad Dourif, Jennifer Tilly och Alex Vincent genom att streama Cult of Chucky online nu på Plejmo. Missa inte bonus-scenen i slutet av eftertexterna!

The Mummy
Thriller

The Mummy

På uppdrag i Irak upptäcker plötsligt Nick Morton (Tom Cruise) och hans partner Chris Vail (Jake Johnson) ett dolt gravvalv. Efter deras attack får de tillgång till platsen och upptäcker att det dolda gravvalvet är ett fängelse från 1100-talets Egypten. För att undersöka platsen ordentligt skickas arkeologen Jenny Halsey (Annabelle Wallis) ned. När hon kommer till platsen lyckas de få upp en kista som de vill ta med sig tillbaka till London för att undersöka närmare.

De lastar upp kistan på Nick och Chris transportplan och börjar resan tillbaka hem till London. Men under resan tillbaka kommer de upptäcka vad det är för kista de verkligen har hittat. På planet upptäcker Chris att bettet han fått av spindeln från kistan börjar verka. Av bettet blir Chris besatt av de krafter som kistan verkar bära. Samtidigt som han nästan tappar sitt medvetande gör han allt för att öppna kistan där prinsessan Ahmanet (Sofia Boutella) ligger. Nick försöker stoppa Chris, men när Chris blir skjuten sker något som kommer att påverka allas framtid och även alla invånare i London.

Regisserad av Alex Kurtzman fångar filmen The Mummy oss med en action på gränsen till en thriller. Otäcka monster och fasansfulla krafter intar Londons gator och det enda sättet att stoppa dom är att bemöta dom med deras egna krafter. Följ med i denna fullspäckade rulle när skådespelare som Tom Cruise, Russel Crowe, Anabelle Wallis, Sofia Boutella och Jake Johnson gör allt för att hålla oss underhållna. Så slå dig ned i soffan och streama The Mummy online nu på Plejmo.

The Oath
Thriller

The Oath

En man försöker rädda sin dotter från en våldsam brottsling i en thriller av regissören bakom 2 Guns, Contraband och Everest. Fadern och hjärtkirurgen Finnur har ett vanligt liv tills hans tonårsdotter börjar dejta en langare. När hon dyker upp full på en begravning tar Finnur saken i egna händer. När han försöker hota pojkvännen börjar allt gå snett och han inser att dottern är inblandad i något mycket farligare än han trodde. För att skydda sin familj måste han göra ett val: att bryta sitt löfte eller förlora allt.