Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Patriots Day
Thriller

Patriots Day

Under Boston Marathon 2013 sker en hemsk attack mot den härliga folkfesten och de engagerade deltagarna. Två bröder vid namn Dzhokhar och Tamerlan Tsarnaev hade bestämt sig för att utsätta USA för ett ytterligare terroristattentat. Män, kvinnor och barn omkom, skadades och traumatiserades för resten av sina liv. Denna händelse som har utspelat sig på riktigt har nu blivit en dramatiserad film av Peter Berg med syftet att återminnas det hemska men att se det positiva i samspelet och viljan av att hjälpa till. FBI agenten Richard DesLauries (Kevin Bacon) får uppdraget att undersöka bombattentatet tillsammans med kommissarien från Bostonpolisen Ed Davis (John Goodman) och sergeanten från watertownpolisens Jeffrey Pugliese (J.K Simmons). Samtidigt som undersökningarna pågår så hjälper polissergeanten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) till för att hjälpa de skadade. Under all kaos som sker i folkmassorna är det flertal som behöver medicinsk hjälp och även hitta familjemedlemmar som kommit bort under flykten. Den omtumlande stämningen som uppkommit gör behovet av teamwork extra viktigt och utöver poliserna så sätts även allmänhetens vilja och styrka på prov. Följ med bakom den omskakande händelsen under Boston Marathon 2013. Utöver det hemska som hände så får vi följa polisens utredningar och folkets starka vilja att samarbeta. Regissören Peter Berg vill med sin film visa att ur det onda så föds det goda. Bli tagen av denna verklighetsbaserade film och streama den online här på Plejmo.

John Wick: Chapter 2
Thriller

John Wick: Chapter 2

Den hänsynslöse lönnmördaren John Wick (Keanu Wick) är tillbaka för ytterligare ett uppdrag från de undre kretsarna. Hans tidigare kollega Santino D’Antonio (Riccardo Scamarcio) har kallat tillbaka honom för att få hjälp. Johns uppdrag är att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som rör sig bakom skuggan av samhället. Trots Johns tveksamhet till att återvända tillbaka i den mörka världen tvingas han överväga sitt brödraskap med sin tidigare kollega. Blodsbandet de har sedan tidigare är starkt och är för John omöjligt att svika och längtan efter hämnd får honom att ändra sina tankar. Tillslut reser John till Rom för att bekämpa världens mest fruktade lönnmördare. Motståndet blir svårare än vad han trott och hans kraft och erfarenhet ställs på sitt yttersta. Omringad av motstånd tar sig John och hans vapen sig framåt. Sömnlösa nätter och oväntade anfall får honom att ilskna till och det som en gång var John Wick känns nu igen som ännu snabbare och starkare. Han kommer inte ge upp förrän han har blivit bukt med det han kom till Rom för att avsluta. Fartfylld action, rykande gevärspipor och adrenalinfyllda scener. John Wick: Chapter 2 tar oss med på en resa i Roms gömda värld där lönnmördare ställs mot varandra för att få det sista ordet sagt. Streama John Wick: Chapter 2 online nu på Plejmo för att kastas rakt in i en utav de mest actionfyllda filmerna 2017. Följ med när Ian McShane, Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio och Lance Reddick fyller vårt årliga intag av action.

Gold
Thriller

Gold

Vi befinner oss i Reno, Nevada i USA. Året är 1988 och Kenny Wells (Matthew McConaughey) är mer desperat än någonsin. Efter hans fars död började Kenny ta hand om sin pappas företaget. Efter sju år börjar de dåliga affärerna påverka honom mer och mer. Tillslut jobbar han från sin flickväns bar och livet ser mörkt ut. Plötsligt får Kenny en dröm där han ser sig själv hitta guld i Indonesien. Drömmen får hans vilja och hopp att komma tillbaka igen. Jobbet som malmletare kräver det mesta från honom som person. Hans girighet efter att hitta nästa stora fynd smittar av sig. Många han stöter på vill bara bli av med Kenny och inte ha något med honom att göra. Men tack vare hans starka vilja och att tro på sig själv lyckas han tillslut hitta en person som är villig att arbeta med honom. Han lyckas övertyga Michael Acosta (Édgar Ramírez) om att han har något stort på gång och så fort Kenny känner vibbar av att Michael är intresserad fortsätter han att gasa på. Efter att lyckats med sitt kämpande hemma i USA beger han sig till Indonesien för att få uppleva det han länge drömt om. När de landar börjar de ta sig mot skogens djupa djungel för att påbörja jakten efter en guldgruva. De får tag på några arbetare som börjar gräva dag in och dag ut. Men efter en period utan något fynd börjar arbetarna ifrågasätta Kennys och Michaels kunskaper. De beger sig därifrån och allt ser ut att vara kört för de båda Amerikanerna. Men rätt vad det är så hittar Kenny något som ser ut att vara en guldklimp. I denna gripande äventyrsfilm fångas vi av fantastiskt skådespeleri av bland annat Matthew McConaughey, Edgar Ramirez och Bryce Dallas Howard. Streama filmen Gold från 2017 här på Plejmo och var beredd på att bli indragen i en kamp om pengar.

Split
Thriller

Split

Manusförfattaren/regissören/producenten M. Night Shyamalan är tillbaka med en thriller som djupdyker ner i en mans splittrade, begåvade sinne. Kevin (James McAvoy) har visat 23 olika personligheter för sin psykiater, men ytterligare en är dold och väntar nu på att ta över och kontrollera de andra. När Kevin drivs till att kidnappa tre tonårsflickor hamnar han till slut i ett krig om överlevnad, som utkämpas mellan alla de som han har inom sig – och alla runtomkring – samtidigt som gränserna mellan hans personligheter rasar samman.

Mine
Thriller

Mine

Marinsoldaten och prickskyttespecialisten Mike Stevens (Armie Hammer) är ute på ett uppdrag för den amerikanska armen. Hans uppgift är att neutralisera en ledare av en terroristorganisation. När han efter tre månader och sex dagar av väntande får syn på målet sker något som inte får hända. Stevens tvekar med att ta det planerade skottet och blir upptäckta av motståndaren. Uppdraget som ansågs säkert är nu helt äventyrat och Mikes liv sätts på spel. Nu befinner han sig ensam mitt ute i öknen och kämpar mot en gerillagrupp på helt egen hand. Han inser snabbt att det är över hans kapacitet och blir tvungen att hitta en utväg för att bli upphämtade med helikopter. Men på väg till upphämtningsplatsen stöter han på ett problem som kommer att sätta hans kunskaper på styva linan. Han har hamnat mitt i ett fält som är fyllt med 33 miljoner minor. När han försöker ta sig därifrån trampar han på en mina, lyfter han foten kommer han aldrig mer att få se dagsljus. I denna actionfyllda krigsthriller kastas vi rakt in i huvudet på en sergeant vars chans att överleva är minimal. I 52 timmar ska han klara sig i extrem hetta, utan vatten och endast med sina kunskaper för att överleva. Han tampas med allt från illusioner till vilda djur som får honom helt ur balans. Helt klart en film som är svår att släppa taget om. Så passa på att streama Mine online här på Plejmo.

Nocturnal Animals
Thriller

Nocturnal Animals

Susan Morrow (Amy Adams) levde för 20 år sedan ett händelserikt liv tillsammans med sin dåvarande make Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal). Hon valde att lämna honom på hennes villkor och idag kommer besluten och vägvalen hon tidigare gjort att komma ifatt henne. När hon får en bok skriven av sin ex-make börjar känslor och tankar att väckas från hennes tidigare liv. När hon läser boken börjar hon sakta att inse att den är ägnad till henne. Trots det både våldsamma och skrämmande innehållet i boken kan hon inte motstå att känna en viss saknad. I takt med att hon tar sig djupare in i berättelsen börjar hon inse att boken är en hämndaktion från hennes dåvarande man som hon inte behandlat väl. Boken berättar om en familjeresa som slutar våldsam och fortsätter om berättelsen av Susan som skiljer sig och konfronterar mörka sanningar om sig själv. Streama Oscarsnominerade Nocturnal Animals online på Plejmo och låt dig slukas av en dramathriller skriven av Tom Ford.

Imperium
Thriller

Imperium

Den inbitne FBI agenten Nate Foster (Daniel Radcliffe) längtar efter att få visa sina färdigheter ute på fältet. När illegalt importerade radioaktiva ämnen blir stulna kallas Nate in av agent Angela Zamparo (Toni Collette) för att infiltrera en misstänkt nazistgrupp. Via Zamparos kontakter lyckas Nate få in en fot i ett av USAs mest fruktade gäng. Som hemlig agent lyckas han skapa förtroende i gruppen när han räddar en av gängets medlemmar under en attack. Av gängets ledare förs han till ett träningscamp på ett gammalt militärläger där han skall bli inskolad för att lära sig gängets moral. Nate förs längre och längre in i kretsarna och börjar hitta spår som kan leda till en misstänkt attack mot Washington DC. Men desto mer information han tar reda på desto mer börjar gängledaren misstänka vad Fosters verkliga intresse är hos dem. Streama Imperium online på Plejmo och sätt dig i förarsätet som en infiltratör i en fruktad nazistliga. Med Skådespelare som Daniel Radcliffe och Chris Sullivan kommer ingen lämnas oberörd.