Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Fifty Shades Darker - Extended Version
Drama

Fifty Shades Darker - Extended Version

Den förlängda versionen av Fifty Shades Darker ger dig 13 minuter extra av Mr. Grey och alla hans hemligheter. Ta del av den nu och djupdyk ned i en spännande och ocensurerad förlängning av originalfilmen. Efter att Christian Grey (Jamie Dornan) gjort slut med sin flickvän börjar han må dåligt och drömma mardrömmar. Tankar om hans dåliga uppväxt börjar komma tillbaka och han märker hur han saknar sin gamla flickvän. Anastasia “Ana” Steele (Dakota Johnson) har hållit sig borta från Christian efter att de gjorde slut. Men Christians manipulativa beteende ger verkan när han lyckats styra en vad som ser ut att vara en oplanerad träff på en utställning. Där lyckas han fånga Anastasias uppmärksamhet och efter många men lyckas han även bjuda ut henne på middag. Slutligen förklarar Christian för Ana att han saknar henne väldigt mycket. Ana känner att hans öppenhet är ärlig och att han verkligen saknat henne. Men för att hon ska gå med på att de ska börja träffas igen vill hon att Christian lovar några saker. De regler och bestraffningar han hade tidigare skulle vara helt borta och den sekt han en gång vad med i skulle han aldrig mer få vara nära igen. De blir tillsammans och Ana är lyckligare än aldrig förr. Hon ser att Christian är villig att ge upp sitt tidigare liv för att kunna behålla henne. Men när hon allt oftare börjar stöta på mystiska människor börjar hon ana oro. Filmen Fifty Shades Darker - Extended version tar dig igenom alla känslor vad det gäller kärlek, relationer och besatthet. Streama en romantisk film med skådespelare som bland annat Jamie Dornan, Dakota Johnson och Eloise Mumford online här på Plejmo.

Patriots Day
Thriller

Patriots Day

Under Boston Marathon 2013 sker en hemsk attack mot den härliga folkfesten och de engagerade deltagarna. Två bröder vid namn Dzhokhar och Tamerlan Tsarnaev hade bestämt sig för att utsätta USA för ett ytterligare terroristattentat. Män, kvinnor och barn omkom, skadades och traumatiserades för resten av sina liv. Denna händelse som har utspelat sig på riktigt har nu blivit en dramatiserad film av Peter Berg med syftet att återminnas det hemska men att se det positiva i samspelet och viljan av att hjälpa till. FBI agenten Richard DesLauries (Kevin Bacon) får uppdraget att undersöka bombattentatet tillsammans med kommissarien från Bostonpolisen Ed Davis (John Goodman) och sergeanten från watertownpolisens Jeffrey Pugliese (J.K Simmons). Samtidigt som undersökningarna pågår så hjälper polissergeanten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) till för att hjälpa de skadade. Under all kaos som sker i folkmassorna är det flertal som behöver medicinsk hjälp och även hitta familjemedlemmar som kommit bort under flykten. Den omtumlande stämningen som uppkommit gör behovet av teamwork extra viktigt och utöver poliserna så sätts även allmänhetens vilja och styrka på prov. Följ med bakom den omskakande händelsen under Boston Marathon 2013. Utöver det hemska som hände så får vi följa polisens utredningar och folkets starka vilja att samarbeta. Regissören Peter Berg vill med sin film visa att ur det onda så föds det goda. Bli tagen av denna verklighetsbaserade film och streama den online här på Plejmo.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

High-Rise
Drama

High-Rise

Dr. Robert Laing (Tom Hiddleston) är den senaste bogästen i en nybyggd högteknologisk lyxskyskrapa i 1970-talets London. Här lever en urban elit bestående av en mängd olika yrkesgrupper ett sekluderat harmoniskt liv, något som passar Laing perfekt. Han har absolut ingen önskan att engagera sig i något eller någon. Men sakta börjar harmonin i huset att rubbas, små incidenter övergår till alltmer våldsamma händelser. HIGH-RISE är baserad på J G Ballards roman med samma titel.

Sameblod
Drama

Sameblod

Elle Marja (Lene Cecilia Sparrok/Maja-doris Rimpi) växer upp i den samiska byn och är bara 14 år när hon får ta över som renskötare i familjen. Samtidigt så går hon på internatskola tillsammans med sin syster. Men den hårda skolan och den dåliga stämningen på byn gör henne på dåligt humör. När 1930-talets rasbiologi är som värst och det genomförs rasbiologiska tester på skolan får Elle nog. Trots att hela hennes liv har byggts upp lång uppe i norr bland de samiska folket så bestämmer hon sig för att bege sig därifrån. Elle bestämmer sig för att bli svensk och flyttar snabbt till Uppsala i hopp om att kunna starta ett nytt liv. När hon kommer dit märker hon att hon inte ses eller respekteras som alla de andra. Hon sätts på prov när det kommer till det intellektuella livet som sker i Uppsala. Förväntningarna på henne är låga men de krockar med hennes vilja och tro på sig själv. Vardagarna blir långa och när hon ständigt få kämpa för att passa in blir hon nedtryckt gång på gång. Men Elle är stark och vågar det som många andra inte ens kunnat drömma om, att följa sin egen vilja. Filmen Sameblod är en svensk film regisserad av Amanda Kernell. Med starka karaktärer och känslor som spiller över gång på gång får den oss tittare att vrida oss hemma i soffan. De tankar om att förtrycka ett visst folkslag gör oss rädda och efter att ha sett den här filmen vill man inget annat hellre än att se gemenskap och kärlek. Streama filmen Sameblod online på Plejmo och stryk med i en fantastisk dramatisering som sträcker sig genom det avlånga landet.

Pilgrimage
Action

Pilgrimage

Tom Holland och Jon Bernthal har huvudrollerna i den här brutala berättelsen om munkar som på 1200-talet för en helig relik till Rom längst en farofylld rutt. När den juvelprydda relikens verkliga betydelse börjar märkas av, både materiell och religiös, blir faran uppenbar och tillsammans måste de ta en blodig väg som bara blir allt farligare. Allt för sent börjar gruppen inse att i detta vilda rike fullt av urtida vidskepelse kan tron som håller dem samman vara det som också innebär deras undergång.

Logan - The Wolverine
Action

Logan - The Wolverine

Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Chips
Action

Chips

Frank “Ponch” Poncherello (Michael Peña) jobbar som polis i Kalifornien. Han har precis börjat och har fått uppgift att skydda vägarna som motorcykelpolis. Men uppgiften visar sig vara mycket mer komplicerad än så. Vad Frank trodde skulle bli en lätt uppgift vänder helt när han blir ihopparad med ett före detta motorcykelproffs vid namn Jon Baker (Dax Shepard). Frank inser att jobbet kommer att handla om mer än att bara jaga skurkar dagarna långa. Hans största uppgift blir att ta hand om Jon som är duktig på att köra motorcykel men dessvärre sämre på att axla uppgiften som polis. De formas till ett polispar som blir starkare än vad någon kunnat ana. När det börjar lära känna varandra får de uppgiften att lösa en uppgift som infiltrerande poliser. De ska ta ned Los Angeles motorcykelgäng som vandaliserar motorvägarna utan att väcka uppmärksamhet hos befolkningen. När de försöker ta an uppgiften tampas de även mot varandra för att hålla humöret och vänskapen i styr. Men Jon lyckas hålla sina tyglar i styr då hans äktenskap står på spel om han inte lyckas hålla rutinen som polis och bidra med pengar till hemmet. Chips är en actionkomedi som är fylld med adrenalin och äventyr. Scener med explosioner och specialeffekter ger filmen en känsla av stökiga händelser men som kombineras med komiskt ovetande. De slarviga skådespeleriet av Michael Peña gör filmen till en härlig och gränslös komedi. Så streama Chips online nu på Plejmo och var beredd på en fartfylld skrattfest.

Gold
Thriller

Gold

Vi befinner oss i Reno, Nevada i USA. Året är 1988 och Kenny Wells (Matthew McConaughey) är mer desperat än någonsin. Efter hans fars död började Kenny ta hand om sin pappas företaget. Efter sju år börjar de dåliga affärerna påverka honom mer och mer. Tillslut jobbar han från sin flickväns bar och livet ser mörkt ut. Plötsligt får Kenny en dröm där han ser sig själv hitta guld i Indonesien. Drömmen får hans vilja och hopp att komma tillbaka igen. Jobbet som malmletare kräver det mesta från honom som person. Hans girighet efter att hitta nästa stora fynd smittar av sig. Många han stöter på vill bara bli av med Kenny och inte ha något med honom att göra. Men tack vare hans starka vilja och att tro på sig själv lyckas han tillslut hitta en person som är villig att arbeta med honom. Han lyckas övertyga Michael Acosta (Édgar Ramírez) om att han har något stort på gång och så fort Kenny känner vibbar av att Michael är intresserad fortsätter han att gasa på. Efter att lyckats med sitt kämpande hemma i USA beger han sig till Indonesien för att få uppleva det han länge drömt om. När de landar börjar de ta sig mot skogens djupa djungel för att påbörja jakten efter en guldgruva. De får tag på några arbetare som börjar gräva dag in och dag ut. Men efter en period utan något fynd börjar arbetarna ifrågasätta Kennys och Michaels kunskaper. De beger sig därifrån och allt ser ut att vara kört för de båda Amerikanerna. Men rätt vad det är så hittar Kenny något som ser ut att vara en guldklimp. I denna gripande äventyrsfilm fångas vi av fantastiskt skådespeleri av bland annat Matthew McConaughey, Edgar Ramirez och Bryce Dallas Howard. Streama filmen Gold från 2017 här på Plejmo och var beredd på att bli indragen i en kamp om pengar.

Mclaren
Action

Mclaren

Namnet McLaren är synonymt med motorsportens bästa och en symbol för kvalitet inom bilindustrin. Men få känner till att märket skapades av en ung man från Nya Zeeland – en pionjär som följde sina drömmar och som, mot alla odds, ledde ett team till framgång och blev en av de främsta inom motorsporten. Bruces liv fick ett tragiskt slut, men arvet efter honom lever vidare. Hans vision, passion och innovationslust präglar biltillverkningsindustrin än i dag. En inspirerande berättelse om en man av enkel börd som vågade utmana motorsportens elit – och vann.

Dolda Tillgångar
Drama

Dolda Tillgångar

Året är 1961 och kampen om att skicka upp den första människan till rymden är i full gång. USA och Ryssland har stafettpinnen och de båda gör allt för att bli den första nationen som lyckas med uppgiften. I sökandet efter landets största talanger går USA utanför 1960-talets ramar och hittar något som då ansågs annorlunda. NASA får tag på en grupp av afroamerikanska kvinnliga matematiker som passar perfekt för uppgiften. Med deras matematiska kunskaper ska de agera som hjärnan bakom operationen med målet att lyckas transportera en raket till rymden och få den oskadd hem tillbaka till jorden. Tillsammans får vi följa Katherine G. Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) och Mary Jacksons (Janelle Monáe) resa bakom en av NASAs många historiska verk. De får ständigt känna av det rasistiska och könsklacificerade samhället på grund av landets levnadssätt. Men trots de annorlunda livet de lever så låter de inte de små motgångarna stå i vägen för att lyckas med sina uppgifter. Vägen till framgång är lång och på NASA finns det inget rum för att andas ut. De ger upp familjelivet och blir allt mer inbitna i projektet som har klassat de som hjältar av det Amerikanska folket. Baserad på en verklig händelse tar Hidden Figures oss med på en resa om NASAs oberättade historia. En fantastiskt härlig stämning när 60-talets musik är i full gungning och kontrasterna som kvinnorna upplever från samhället får oss att tänka till. Theodore Melfi står bakom filmen som träffar tittarnas hjärtan. Känslan vi får ta del av samtidigt som vi blir påminda att berättelsen är baserad på en verklig händelse gör Hidden Figures till en favorit. Så passa på att streama den verklighetsbaserade filmen online här på Plejmo.