Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Fifty Shades Darker - Extended Version
Drama

Fifty Shades Darker - Extended Version

Den förlängda versionen av Fifty Shades Darker ger dig 13 minuter extra av Mr. Grey och alla hans hemligheter. Ta del av den nu och djupdyk ned i en spännande och ocensurerad förlängning av originalfilmen. Efter att Christian Grey (Jamie Dornan) gjort slut med sin flickvän börjar han må dåligt och drömma mardrömmar. Tankar om hans dåliga uppväxt börjar komma tillbaka och han märker hur han saknar sin gamla flickvän. Anastasia “Ana” Steele (Dakota Johnson) har hållit sig borta från Christian efter att de gjorde slut. Men Christians manipulativa beteende ger verkan när han lyckats styra en vad som ser ut att vara en oplanerad träff på en utställning. Där lyckas han fånga Anastasias uppmärksamhet och efter många men lyckas han även bjuda ut henne på middag. Slutligen förklarar Christian för Ana att han saknar henne väldigt mycket. Ana känner att hans öppenhet är ärlig och att han verkligen saknat henne. Men för att hon ska gå med på att de ska börja träffas igen vill hon att Christian lovar några saker. De regler och bestraffningar han hade tidigare skulle vara helt borta och den sekt han en gång vad med i skulle han aldrig mer få vara nära igen. De blir tillsammans och Ana är lyckligare än aldrig förr. Hon ser att Christian är villig att ge upp sitt tidigare liv för att kunna behålla henne. Men när hon allt oftare börjar stöta på mystiska människor börjar hon ana oro. Filmen Fifty Shades Darker - Extended version tar dig igenom alla känslor vad det gäller kärlek, relationer och besatthet. Streama en romantisk film med skådespelare som bland annat Jamie Dornan, Dakota Johnson och Eloise Mumford online här på Plejmo.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Drib
Drama

Drib

Amir är egensinnig komiker och skojare som skapade nyhetsrubriker år 2014 genom att provocera fram slagsmål mellan främlingar på Oslos gator. Miljoner människor såg videor där han till synes blev brutalt slagen. De inspirerade till en medvetet chockerande marknadsföringskampanj för en välkänd energidryck. En stor reklambyrå bjöd in honom till Los Angeles för att vara ansiktet utåt för deras kampanj, men inget blev som de hade förväntat. DRIB både avslöjar och vältrar sig i mediamanipulation när man berättar den otroliga och smärtsamt komiska reklamprocess som ägde rum år 2014, där Amir spelar sig själv. Filmen berättar om hur konst blir kommers, hur något påhittat kan få verkliga följder och avslöjar insideinformation om en bransch och om företaget som nästan hindrade filmen från att produceras. För att undvika juridiska problem har den riktiga energidrycken ersatts av en påhittad: DRIB.

Unexpected Journey
Drama

Unexpected Journey

Veikko är en gammal och vresig gubbe som en dag stöter på den 17-årige Kamal i trappuppgången i deras hus. Kamal är född i Helsingfors och hans föräldrar är invandrare. Det är midsommar och Veikko vill åka till sitt sommarhus, men Kamal vill besöka sin pappa i Nairobi. Veikko tror att Kamal är gammal nog att köra och betalar honom för att bli körd till sommarhuset. De ger sig av med en gång. Kamal har sina pengar och sitt pass för resan till Nairobi, men först måste han köra Veikko till sommarhuset. Kamal och Veikko är först lite avvaktande, men så småningom börjar de lära känna varandra och hittar till och med likheter i varandra. Kamal hjälper till att fixa relationen mellan Veikko och hans son. Kamal måste också tänka mycket på sin egen familj och besluta om han trots allt verkligen vill lämna Finland.

Sixth Time
Drama

Sixth Time

En film om en kvinna som kunde säga ja och en man som inte kunde säga nej. Ricky Kalin är fastighetsmäklare och han älskar kvinnor. Annika Lahti är privatdetektiv, men inte särskilt bra på det. Annikas specialitet är otrohet och minst sagt komplicerade relationer. Ricky är en duktig mäklare som har två kalendrar – en för jobbet och en för kvinnorna. Annika är ute på ett uppdrag och stöter på Ricky när han säljer en lägenhet. Lägenhetsvisningen förvandlas snabbt till något helt annat: Annika vill ha sex, men helt utan känslor. Det är ett upplägg som passar Ricky som handsken. Det är en ömsesidigt fördelaktig relation – ända fram till den ödesdigra sjätte gången.

Law Of The Land
Action

Law Of The Land

Vi befinner oss i en liten by i västra finska Lappland inte långt från gränsen till Sverige. Polismannen Lasse som snart ska pensioneras får veta att brottslingen Jaakko har släppts från fängelset och är på kollisionskurs med Lasses son Erkki. Samtidigt som Lasse måste försöka förhindra att de två pojkarna skadar varandra står han inför ett dilemma. Pojkarna måste hållas isär och samtidigt måste Lasse skydda Jaakko som jagas av ett gäng svenska mördare. Mitt i den här röran måste han också ta itu med sitt förflutna och dess hemligheter. Slutuppgörelsen äger rum långt ute i den lappländska vildmarken.

Devil´S Bride
Drama

Devil´S Bride

Byns kloka gumma Valpuris adopterade dotter Anna är tänkt att bli byns nästa helbrägdagörare. Men unga Anna bestämmer sig för att jobba som piga hos häradshövdingen Psilander. Psilander ser det som sin plikt att för gott rensa Åland från hednatradtioner och trolldom. Valpuri blir indragen i det tillsammans med Anna, som blir kär i den gifte Elias. Mannens känslor svalnar snabbt och i ett utbrott av svartsjuka anklagar Anna Elias fru Rakel för att vara häxa. Fler kvinnor i byn grips som misstänkta för att ha ett förbund med djävulen och bland dem finns Rakel som har pekats ut av Anna. Då börjar Annas ensamma kamp för att ställa allt till rätta.

Lejonkvinnan
Drama

Lejonkvinnan

Denna episka berättelse tar sin början i december 1912. Samma natt som hennes mamma dör föds Eva Arctander i en liten norsk stationsort. Den lilla flickan är täckt av ljusgult, fint hår över hela kroppen - även i ansiktet. Hennes far Gustav som är stationsföreståndare kan inte finna sig till rätta med att vara far till ett barn som är så annorlunda. Gustav skäms för barnet. Han stänger in henne i lägenheten över stationen och låter barnflickan Hannah ta hand om henne. Hannah kommer till att hålla av Eva och kämpar för hennes rätt att bli behandlad som alla andra. Lejonkvinnan är en varm och medryckande berättelse om hur ett barns annorlundahet kan leda till isolering, men också hur hennes försök att fylla ensamheten med ett innehåll till slut blir vägen ut ur denna ensamhet. Lejonkvinnan är en gripande historia som bygger på Erik Fosnes Hansens internationella bästsäljare och filmen är en av de största skandinaviska produktionerna i modern tid.

All Eyez On Me
Drama

All Eyez On Me

Tupac (Demetrius Shipp Jr.) är en av världens mest kända rappare genom historien. Hans låtar har tagit världen med storm och var en av de få som lyckades beröra människor som växte upp i tuffa områden. Född 1971 och uppvuxen i East Harlem på Manhattan fick han tidigt se baksidorna av samhället och alla oträttvisor som finns där. Hans mamma Afeni Shakur (Danai Gurira) hade blivit gripen för diverse brott och precis kommit ut ur fängelset när hennes son föddes. För att överleva blev hon indragen i slummens mörka kretsar där alkoholism och droger var den stora boven.

I denna film om Tupac Shakur får vi ta del av en tidigare oberättad historia från hans tuffa liv. När intervjuaren och hans team tar plats i fängelset där Tupac befinner sig några år innan hans död, ber de honom berätta sin historia. Vi får följa med bakom alla hans låtar, hur hans uppväxt med familjen har formade honom och hur hans kärlek till alla som kommer från samma bakgrund som han själv. En häftig och spännande berättelse om den mest inflytelserika rapparen någonsin. En helt klart given film att se om man brinner för hip hop och kulturen runt omkring.

 Benny Boom är regissören och hjärnan bakom denna dramatisering av rapparen Tupac Shakurs liv. En film om en hiphop-gigant och om det fantastiska sätt han lyckas skriva musik under de tuffa omständigheterna som han levde. I filmen ser vi skådespelare som Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham, Jada Pinkett, Hill Harper och Annie Ilonzeh.

Pianot
Drama

Pianot

1800-talets mitt. Skotskan Ada McGrath, stum sedan sexårsåldern, sänd tillsammans med sin dotter Flora till Nya Zeeland av Adas far för att gifta sig med landägaren Alisdair Stewart. Bland de tillhörigheter som Ada för med sig är ett piano, men Stewart förstår inte vilket värde det utgör för henne och han byter det därför mot mark med grannen George Baines. Baines ber att Ada ska lära honom spela piano. Det visar sig att Baines inte vill lära sig spela, utan bara vill se och höra Ada spela. Hon börjar besöka Baines regelbundet. Vid varje besök blir Ada och Baines mer och mer förtroliga.

Mandela - Vägen till frihet
drama

Mandela - Vägen till frihet

För miljoner människor världen över står Mandela för triumf och hopp istället för förtvivlan och hat. I denna avslöjande film får vi ta del av händelserna som slutligen tog honom från fängelseön Robben Island till den yttersta makten och avskaffandet av apartheid samt hans väg till att bli en internationell ikon. Vi får också lära känna en Mandela som förblivit okänd för större delen av världen – mannen som älskar snabba bilar och kvinnor, boxningsentusiasten, den skicklige advokaten och den beväpnade frihetskämpen.

Tom of Finland
drama

Tom of Finland

Touko Laaksonen har tjänstgjort som officer under andra världskrigets svåra år i Finland, men livet i fredstid visar sig lika tuff. Efterkrigstidens Helsingfors erbjuder ett högst begränsat livsrum för unga homosexuella män som Touko. Att uttrycka kärleken öppet leder till trakasserier och straffpåföljder. Men under pseudonymen "Tom of Finland" finner hans åtrå och längtan ett uttryck i homoerotiska läderfantasier. Toukos kontroversiella konst blir en väg till frigörelse, såväl för honom personligen som för gaycommunityt i stort.

The Butler
drama

The Butler

Du ser ingenting, du hör ingenting - du ska bara tjäna. Med de ledorden började Cecil Gaines sin långa trogna bana i Vita Huset. Mellan åren 1952-1986 arbetade han som butler för inte mindre än 7 presidenter. Från maktens innersta rum bevittnade han många av de stora och dramatiska historiska händelserna i världs- och segregationspolitiken. Han blev vittne till både goda och onda gärningar, men förblev lojal mot Vita Husets presidenter ända fram till sin pension. För många inom politiken var han inte "bara" en butler, utan en sann vän och förtrogen.

En väldig vänskap
drama

En väldig vänskap

Den varma, vemodiga och mycket sorgsna berättelsen handlar om Fusi, en vänlig och överviktig 43-årig jätte som fortfarande är oskuld och bor hemma hos mamma. Mesta tiden lyssnar han på hårdrock och leker krig med sina tennsoldater. På jobbet blir han ständigt utsatt för mobbing och övergrepp. Hans liv tycks mest vara en långsam vandring mot döden. Men så möter han Hera, en sprallig tjej som tycker om honom, men som lider av psykisk ohälsa. Hon är i stort behov av hjälp och Fusi är beredd att göra allt för henne, vare sig hon vill det eller inte...