Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Zoolander 2
Komedi

Zoolander 2

Ben Stiller är tillbaka som supermodellen/modeikonen Derek Zoolander. Ett antal popstjärnor mördas. Precis innan de dör lägger de upp en selfie med en klassisk Zoolander-pose på sociala medier. Valentina Valencia (Penelope Cruz), chefen för Interpols modeavdelning, inser att det bara finns en man som kan gå till botten med dessa mord. Tillsammans med sin gamle vän Hansel (Owen Wilson) måste nu Zoolander återigen nästla sig in i modevärlden, finna sin son och stoppa hotet mot (mode-) världen. Den enda fråga som återstår är om två av de största idioterna som någonsin funnits kan rädda (mode-) världen igen. Självklart dyker ett antal kändisar upp i knasiga småroller, exempelvis Justin Bieber, Naomi Campbell, Katy Perry, Sting och Benedict Cumberbatch.

How To Be Single
Komedi

How To Be Single

Man kan göra rätt som singel, man kan göra fel som singel, eller ... så kan man göra som Alice. Och Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York City är fullt av ensamma hjärtan som letar efter den rätte för ett förhållande, en kortromans eller kanske något mittemellan. Mitt bland alla flirtiga textmeddelanden och engångsligg finns det en sak som alla de här ogifta personerna har gemensamt. Behovet att lära sig hur man lever som singel i en värld där definitionen av kärlek ständigt förändras. Det är roligare än någonsin att gå från famn till famn i staden som aldrig sover.

Two Weeks Notice
Komedi

Two Weeks Notice

En berättelse om en man som träffat kvinnan i sitt liv... utan att upptäcka det! Advokaten Lucy Kelson vill rädda världen. Men istället ägnar hon sig åt att välja slipsar och intervjua möjliga flickvänner åt hennes snygga och stenrika chef George Wade. Är det verkligen för att utföra det här jobbet som hon skaffade sig en examen från Harvard? Lucy är uttråkad, så hon säger helt enkelt upp sig. Men Wade har – med lite hjälp från Amor – kommit på helt andra tankar. Att motsatser dras till varandra får vi se bevis på i den charmiga komedin Two Weeks Notice - Kärlek på jobbet, skriven och regisserad av Marc Lawrence (Miss Secret Agent). Sandra Bullock ”är i toppform – hon är smart och en riktig vinnare” (Omar L. Gallaga, Austin American-Statesman) i rollen som Lucy. Och det skickliga jobb som Hugh Grant gör som George förstärker hans position ”som en av de bästa och smartaste komikerna i vår tid” (Glenn Whipp, Los Angeles Daily News).

Fäst Vid Dig
Komedi

Fäst Vid Dig

Matt Damon och Greg Kinnear är ett fantastiskt team i den här fenomenalt hejdlösa komedin från Bröderna Farrelly (Den där Mary, Mina jag och Irene). Upplev de skruvade lustigheterna med Bob (Damon) och Walt (Kinnear), två bröder som delar både livsglädje och en lever. Deras unika bank leder till vansinniga komplikationer när Walt bestämmer sig för att förverkliga sina drömmar om att bli skådespelare och övertalar sin tveksamme tvilling att hänga med i svängen. Fäst vid dig fulladdad med vulgär humor och effektfull komik vrider dig garanterat i skrattplågor!

Trainwreck
Komedi

Trainwreck

När Amy (Amy Schumer) var en liten ficka fick hon lära sig att monogami inte är realistiskt. Nu när hon är vuxen och arbetar som journalist lever hon efter det mottot. Amy njuter av ett ohämmat liv, fritt från kvävande och tråkiga kärlekshistorier. Men när hon faller för mannen hon intervjuar inför en ny artikel, en charmig och framgångsrik idrottsläkare (Bill Hader), börjar Amy undra om andra vuxna, inklusive den här mannen som verkligen verkar gilla henne, kanske faktiskt har insett något annat. Regisserad av Judd Apatow (Bridesmaids, Superbad).

Absolutely Anything
Komedi

Absolutely Anything

Läraren Neil Clarke upptäcker plötsligt att han har magiska krafter. Bara med en gest kan han få precis vad som helst att hända. Han kan trolla bort en särskilt besvärlig skolklass – bara för att sedan få dem att återvända till livet igen, vilket han också kan få vilken död person som helst att göra. Han kan även förvandla sin bäste vän till exakt en sådan man som alla kvinnor vill ha mer än något annat i hela världen. Enda haken är att han måste se till att använda rätt ord, och att veta vad det är han egentligen vill. Misstag efter misstag leder honom till den ultimata och mest kniviga frågan som så många före honom har fruktat och haft svårt att besvara – ska han välja flickan eller hunden?