Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Alice I Underlandet

Alice I Underlandet

Den 19-åriga Alice (Mia Wasikowska) återvänder till det märkliga Underlandet, en plats som hon besökte redan som barn men inte har något minne av. I en värld som inte liknar någonting annat, beger sig Alice ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda landet från den ondskefulla Röda Drottningen. I rollerna som de häpnadsväckande figurerna i Underlandet syns Johnny Depp (Den galne Hattmakaren), Anne Hathaway (Den vita Drottningen), Helena Bonham Carter (Den röda Drottningen), Michael Sheen (Den vita Kaninen) och många fler. Alice i Underlandet är en film för hela familjen som tar dig med på en underbar och magisk resa!

Gullivers Resor

Gullivers Resor

Jack Black (Kung Fu Panda, School of Rock) har den överdimensionerade huvudrollen i denna episka äventyrskomedi baserad på den klassiska sagan. När ett skeppsbrott för det oansenliga postbudet Gulliver (Black) till den förunderliga ön Lilleput, förvandlas han till en jätte – både till storlek och ego! Med skrönor och hjältedåd får Gulliver de små lilliputtarna att ta honom till sitt hjärta. Men när han förirrar sig och försätter sina nyfunna vänner i fara, tvingas Gulliver hitta rätt igen och gottgöra den skada han orsakat. Kanske inser Gulliver till slut att det viktiga faktiskt är hur stor man är på insidan.

Jurassic Park

Jurassic Park

Jurassic Park är en av filmhistoriens mest framgångsrika och inkomstbringande filmer och är än idag en fängslande och effektfull upplevelse. Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum och Richard Attenborough medverkar i detta vilda och spännande äventyr. Jurassic Park bjuder på otroliga specialeffekter och actionfyllt drama och tar oss med till en avlägsen ö, där en fantastisk nöjespark med levande dinosaurier blir till en dödsfälla för fem människor, som tvingas kämpa för sin överlevnad bland de förhistoriska rovdjuren. Återupplev det nervkittlande äventyret som du kommer att vilja se om och om igen.

Return To Nim's Island
Barnfilm

Return To Nim's Island

14-åriga Nim (Bindi Irwin) är mer beslutsam än någonsin. Hon tänker skydda sin älskade ö och djuren som bor där. När ön hotas inser Nim att hon måste samarbeta med främlingen Edmund för att rädda den från skoningslösa exploatörer och tjuvskyttar. Endast med hans hjälp har hon en chans att stoppa skurkarna från att förstöra hennes värld. "Return to Nim’s Island" kommer definitivt att förtrolla publik i alla åldrar. Filmen är producerad av gänget bakom "Berättelsen om Narnia" och bygger på bokserien "Nim och den hemliga ön" av författaren Wendy Orr.

Vikingdom
Action

Vikingdom

I tidernas begynnelse hörs ljudet av stål mot stål, en kollision mellan myter, legender och historia. ”Vikingdom” bygger på legenderna om vikingar och de episka berättelser som de har lämnat efter sig. Det är ett fantasy- och actionäventyr om den bortglömda kung Eirick med det omöjliga uppdraget att besegra åskguden Tor. Tor är på jakt efter de forntida reliker som han behöver för att med hjälp av med sin hammare erövra de tre kungadömena och bli härskare över hela mänskligheten. Bara en man besitter kraften att stoppa honom … åderlåtaren Eirick … den odöde Eirick.

Yoko
Barnfilm

Yoko

Yoko är en ung yeti ("snöman") som råkar komma med i en transport med olagligt infångade exotiska djur som tar honom från Tibet till Europa. Han lyckas rymma ur sin fångenskap och söker skydd hos en Pia, en 11-årig flicka som kämpar med sorgen efter sin döda pappa. Efter en trevande inledning blir de två snart vänner. Pia förstår att det finns onda människor som jagar Yoko och hon försöker gömma och skydda honom. Till sin hjälp har hon sin lillasyster, Marcella och sin bäste vän Lukas. Förutom att Yoko är jagad så lider han kraftigt av värmen i Europa och hans magiska krafter fungerar bara när han är kall... Svenskt tal.

Harry Potter Och Halvblodsprinsen

Harry Potter Och Halvblodsprinsen

Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig”halvblodsprinsen”. Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

Narnia: Kung Caspian Och Skeppet Gryningen

Narnia: Kung Caspian Och Skeppet Gryningen

Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen är den tredje filmen baserad på en av tidernas mest älskade bokserier om det magiska landet Narnia. En magisk tavla transporterar Lucy och Edmund tillbaka till Narnia, denna gång med deras odrägliga kusin Eustace i släptåg. Väl där möter de Kung Caspian ombord på det mäktiga skeppet Gryningen. I Narnia hotar en ondskefull dimma att sluka landet. De modiga sjöfararna färdas till gåtfulla öar, konfronterar mystiska varelser och återförenas med lejonet Aslan. Med hjälp av Caspian, musen Ripipip och resten av besättningen måste Lucy, Edmund och Eustace slåss mot nya faror för att återigen rädda landet från undergång.

Harry Potter Och Hemligheternas Kammare

Harry Potter Och Hemligheternas Kammare

Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för Häxkonster och Trolldom. Men hur skall han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockhart? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? Och vad vill husalfen Dobby? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwarts-eleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker - Harry Potter själv?