Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Transformers: The Last Knight
Thriller

Transformers: The Last Knight

Allt är tyst och stilla. Människor går till jobbet samma tid varje dag och det som en gång var krig och förödelse har nu lagt sig. Alla Transformers har blivit utdömda av regeringen och hålls undangömda från samhället. Medan samhället lever sitt vanliga liv börjar allt mer autobots komma till vår planet utan att bli upptäckta. Fram tills en dag då några ungdomar tar sig in på en gammal bilkyrkogård och något mystiskt plötsligt händer. En av bilarna har sedan länge levt undangömd som en autobot och nu vaknat till liv för att häpna de förvånade tonåringarna. Uppe i rymden kraschlandar Optimus Prime på Cybertron, planeten styrd av den mörka sidans Transformers. Optimus Prime inser att Cybertron är på väg mot jorden och gör allt i sin kraft för att informera alla Autobots om hotet som kan få jorden att gå under. Han får kontakt med sin vän Cade Yeager (Mark Wahlberg) som nu får i uppgift att informera landet om vad som är på väg att hända. För att kunna försvara sitt land måste han ta till alla möjliga medel som finns tillgängliga, inklusive de undangömda autobotsen. För att förhindra jordens undergång måste han förstöra det som en gång byggde upp Transformers från början, en uppgift som kommer att kräva mod och styrka. Michael Bay står bakom filmen som regissör och axlar därmed rollen att ge ut en ytterligare film i Transformerserierna. Med sig har han skådespelare som Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Tillsammans skapar de en actionfylld filmstund som passar väldigt bra in i Transformers egna genre. Så passa på att bli berörd och fyll ditt dagliga behov av action genom att streama Transformers The Last Knight online nu på Plejmo.

Law Of The Land
Action

Law Of The Land

Vi befinner oss i en liten by i västra finska Lappland inte långt från gränsen till Sverige. Polismannen Lasse som snart ska pensioneras får veta att brottslingen Jaakko har släppts från fängelset och är på kollisionskurs med Lasses son Erkki. Samtidigt som Lasse måste försöka förhindra att de två pojkarna skadar varandra står han inför ett dilemma. Pojkarna måste hållas isär och samtidigt måste Lasse skydda Jaakko som jagas av ett gäng svenska mördare. Mitt i den här röran måste han också ta itu med sitt förflutna och dess hemligheter. Slutuppgörelsen äger rum långt ute i den lappländska vildmarken.

Captain Underpants: The First Epic Movie (Engelskt Tal)
Action

Captain Underpants: The First Epic Movie (Engelskt...

DreamWorks Animation presenterar den efterlängtade globala filmsensationen Kapten Kalsong, baserad på den populära bokserien med samma namn. Denna fantastiska familjekomedi skildrar historien om de två extremt fantasifulla busungarna George (Kevin Hard) och Harold (Thomas Middleditch) som hypnotiserar sin rektor (Ed Helms) till att tro att han är en superhjälte som heter Kapten Kalsong. Observera att denna film har Engelskt tal!

Kongens Nei
Action

Kongens Nei

Filmen handlar om de tre dramatiska dygnen i april 1940 när den norske kungen ställs inför ett helt ofattbart ultimatum från de tyska angriparna: ge upp eller dö! Med tyska flygplan och trupper i hälarna tvingas kungafamiljen på flykt. De bestämmer sig för att skiljas åt utan att veta om de någonsin kommer att få se varandra igen. Kronprinsessan Märtha tar med sig barnen och reser till Sverige medan kung Håkon och kronprins Olav stannar i Norge för att fortsätta att leda motståndet. Efter tre dygns desperat flykt fattar kung Håkon sitt beslut. Han vägrar att kapitulera trots att det kan komma att kosta honom, hans familj och många oskyldiga norrmän livet.

The Mummy
Thriller

The Mummy

På uppdrag i Irak upptäcker plötsligt Nick Morton (Tom Cruise) och hans partner Chris Vail (Jake Johnson) ett dolt gravvalv. Efter deras attack får de tillgång till platsen och upptäcker att det dolda gravvalvet är ett fängelse från 1100-talets Egypten. För att undersöka platsen ordentligt skickas arkeologen Jenny Halsey (Annabelle Wallis) ned. När hon kommer till platsen lyckas de få upp en kista som de vill ta med sig tillbaka till London för att undersöka närmare.

De lastar upp kistan på Nick och Chris transportplan och börjar resan tillbaka hem till London. Men under resan tillbaka kommer de upptäcka vad det är för kista de verkligen har hittat. På planet upptäcker Chris att bettet han fått av spindeln från kistan börjar verka. Av bettet blir Chris besatt av de krafter som kistan verkar bära. Samtidigt som han nästan tappar sitt medvetande gör han allt för att öppna kistan där prinsessan Ahmanet (Sofia Boutella) ligger. Nick försöker stoppa Chris, men när Chris blir skjuten sker något som kommer att påverka allas framtid och även alla invånare i London.

Regisserad av Alex Kurtzman fångar filmen The Mummy oss med en action på gränsen till en thriller. Otäcka monster och fasansfulla krafter intar Londons gator och det enda sättet att stoppa dom är att bemöta dom med deras egna krafter. Följ med i denna fullspäckade rulle när skådespelare som Tom Cruise, Russel Crowe, Anabelle Wallis, Sofia Boutella och Jake Johnson gör allt för att hålla oss underhållna. Så slå dig ned i soffan och streama The Mummy online nu på Plejmo.

Baywatch
Action

Baywatch

Baywatch är tillbaka och har sedan sin stortid gått igenom en svacka av att inte kunna leverera som de en gång tidigare gjorde. Nu är deras uppgift att växa som team och återfinna sin karaktär i ögonen på invånarna och turister som besöker stränderna. Captain Thorpe (Rob Huebel) är chef över strandvakterna och har axlat denna stora uppgift. Med sig har han Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) som har varit med i matchen länge. Mitch som alltid har varit störst bäst och vackrast får känna sig utmanad när Thorpe vill utöka sitt team. Ny in i teamet kommer Matt Brody (Zac Efron) tidigare världsmästare i simning. I och med det nya karaktärsskiftet blir relationen mellan Matt och Mitch inte den bästa. Samtidigt som de tampas mot den illegala aktiviteten längst stränderna kämpar de mot varandra för att alltid vara det bästa i Captain Thorpes ögon. De gör allt från att rädda turister som inte kan simma till brott som polisen inte tycks vara kapabel till att klara av. Men frågan är om de går för långt när de tar sig an allt för actionfyllda utmaningar och riskerar mer än sina egna liv. Med Seth Gordon bakom kulisserna som regissör är Baywatch tillbaka på tv-skärmen. En fortfarande lika sexig men allt med actionfylld era håller den här filmen oss underhållna framför TVn. Med skådespelare som Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario och Kelly Rohrbach gör dom filmen med mycket humor. Passa på att streama Baywatch 2017 online nu på Plejmo.

Hellboy Ii: The Golden Army
Action

Hellboy Ii: The Golden Army

Hela mänskligheten hotas när en hänsynslös furste återuppväcker en oslagbar gyllene armé och förklarar krig mot den mänskliga världen. Det är nu upp till Hellboy och hans team av utstötta och övernaturliga vänner att mäta sig med mörkrets krafter i den avgörande striden mellan gott och ont! "Hellboy II: The Golden Army" är skapad av visionären och regissören till "Pans labyrint", och tar dig med till spännande världar med fantasifulla varelser och spektakulära stridsscener som inte liknar något du tidigare sett!

Wonder Woman
Action

Wonder Woman

På ön Amazon hittar vi prinsessan Diana (Gal Gadot) som är uppfostrad till att bli en oövervinnlig krigare. På ön lever hon och hennes mamma tillsammans med enbart kvinnor isolerade från resten av mänskligheten. Ostörda från alla elakheter runt om i världen spenderar de sina liv åt att bli starkare och att utvecklas. Men plötsligt en dag sker någonting oväntat. En pilot vid namn Steve Trevor (Chris Pine) kraschlandar på ön och blir omhändertagen av Diana och hennes vänner. Steve berättar för Diana om hans uppdrag på fastlandet och om kriget som har brutit ut. Chockad över berättelsen känner Diana att det är hennes kall att skapa fred och hjälpa Steve och hans folk. Dianas mamma Antiope (Robin Wright) förstår hennes vilja till att testa sina krafter och låter henne lämna ön. Medvetande om att hon kanske inte kommer kunna tillbaka beger hon sig mot kriget med målet att slåss för friheten. När hon kommer fram får hon sätta sina kunskaper på prov och hon får snart reda på vem hon verkligen är. Hennes superkrafter utvecklas och tillsammans med Steve vid sin sida kämpar de med sina liv för att återvinna frihet. Regisserad av Patty Jenkins får vi följa med i en film ledd av superhjältinnan Wonder Woman spelad av Gal Gadot. En gripande actionfilm fylld med känslor och spännande scener. Skådespelare som är med och gör denna film till en du bara måste se. Så få din dagliga dos av superhjältinnor och viljan att rädda världen genom att streama Wonder Woman online nu på Plejmo.

The Mummy Returns
Action

The Mummy Returns

Från skaparna av ”Mumien” kommer en av tidernas största biosuccéer inom action och äventyr med häpnadsväckande specialeffekter och underhållning från början till slut. När en rad händelser slutligen leder till att Imhoteps (Vosloo) döda kropp återuppväcks på The British Museum, vaknar mumien till liv och är fast besluten att nå sitt mål – odödlighet. Men en ännu starkare kraft, sprungen ur det gamla Egyptens mytologi har också släppts lös. När dessa drabbar samman blir det upp till makarna O’Connell (Fraser och Weisz) att i en desperat jakt rädda världen från den obeskrivliga ondskan.