Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Wonder Woman
Action

Wonder Woman

På ön Amazon hittar vi prinsessan Diana (Gal gadot) som är uppfostrad till att bli en oövervinnlig krigare. På ön leva er hon och hennes mamma tillsammans med enbart kvinnor isolerade från resten av mänskligheten. Ostörda från alla elakheter runt om i världen spenderar de sina liv åt att bli starkare och att utvecklas. Men plötsligt en dag sker någonting oväntat. En pilot vid namn Steve Trevor (Chris Pine) kraschlandar på ön och blir omhändertagen av Diana och hennes vänner. Steve berättar för Diana om hans uppdrag på fastlandet och om kriget som har brustit ut. Chockad över berättelsen känner Diana att det är hennes kall att skapa fred och hjälpa Steve och hans folk. Dianas mamma Antiope (Robin Wright) förstår hennes vilja till att testa sina krafter och låter henne lämna ön. Medvetande om att hon kanske inte kommer kunna tillbaka beger hon sig mot kriget med målet att slåss för friheten. När hon kommer fram får hon sätta sina kunskaper på prov och hon får snart reda på vem hon verkligen är. Hennes superkrafter utvecklas och tillsammans med Steve vid sin sida kämpar de med sina liv för att återvinna frihet. Regisserad av Patty Jenkins får vi följa med i en film ledd av superhjältinnan Wonder Woman spelad av Gal Gadot. En gripande actionfilm fylld med känslor och spännande scener. Skådespelare som är med och gör denna film till en man måste se. Så få din dagliga dos av superhjältinnor och viljan att rädda världen genom att streama Wonder Woman online nu på Plejmo.

Sagan Om Ringen - Härskarringen
Action

Sagan Om Ringen - Härskarringen

Sagan om ringen berättar historien om den unge hoben Frodo, som ärver en tillsynes oskyldig, men magisk ring av sin kusin Bilbo. Frodo får snart veta att dess ursprunglige skapare, den onde trollkarlen Sauron, desperat letar efter ringen. Den lilla tingesten gömmer mäktiga onda krafter som kan göra det möjligt för Sauron att förslava inne-vånarna i landet Midgård. Det finns bara en utväg - att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet utvalt sällskap om nio med hoben Frodo i spetsen ger sig iväg på det ödesdigra uppdraget. Det blir en vandring fylld av äventyr och fasor…

Doomsday
Action

Doomsday

Ett dödligt virus "The Reaper" skördar hundratusentals liv i Storbritannien. Myndigheterna ser ingen annan utväg än att bygga en massiv hårdbevakad mur för att spärra in de smittade. Skottland avskärmas från resten av världen för evigt. De som försöker fly, mördas obönhörligen. Ingen kommer vare sig in eller ut. 25 år senare bryter epidemin oväntat ut igen. Detta måste betyda att det fortfarande finns liv bakom muren. Om det finns ett botemedel så finns det där. Myndigheterna utser en elittrupp som ska ta sig in bakom avspärrningarna för att finna ett botemedel - men ingen anar vad som väntar dem där bakom.