Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Fifty Shades Darker - Extended Version
Drama

Fifty Shades Darker - Extended Version

Den förlängda versionen av Fifty Shades Darker ger dig 13 minuter extra av Mr. Grey och alla hans hemligheter. Ta del av den nu och djupdyk ned i en spännande och ocensurerad förlängning av originalfilmen. Efter att Christian Grey (Jamie Dornan) gjort slut med sin flickvän börjar han må dåligt och drömma mardrömmar. Tankar om hans dåliga uppväxt börjar komma tillbaka och han märker hur han saknar sin gamla flickvän. Anastasia “Ana” Steele (Dakota Johnson) har hållit sig borta från Christian efter att de gjorde slut. Men Christians manipulativa beteende ger verkan när han lyckats styra en vad som ser ut att vara en oplanerad träff på en utställning. Där lyckas han fånga Anastasias uppmärksamhet och efter många men lyckas han även bjuda ut henne på middag. Slutligen förklarar Christian för Ana att han saknar henne väldigt mycket. Ana känner att hans öppenhet är ärlig och att han verkligen saknat henne. Men för att hon ska gå med på att de ska börja träffas igen vill hon att Christian lovar några saker. De regler och bestraffningar han hade tidigare skulle vara helt borta och den sekt han en gång vad med i skulle han aldrig mer få vara nära igen. De blir tillsammans och Ana är lyckligare än aldrig förr. Hon ser att Christian är villig att ge upp sitt tidigare liv för att kunna behålla henne. Men när hon allt oftare börjar stöta på mystiska människor börjar hon ana oro. Filmen Fifty Shades Darker - Extended version tar dig igenom alla känslor vad det gäller kärlek, relationer och besatthet. Streama en romantisk film med skådespelare som bland annat Jamie Dornan, Dakota Johnson och Eloise Mumford online här på Plejmo.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

The Ottoman Lieutenant
Drama

The Ottoman Lieutenant

View big frontcover View all images Synopsis: I en tid då världen står på gränsen till krig utspelar sig det här dramat om kärlek utan gränser. 1914 lämnar den viljestarka Lillie (Hera Hilmar) USA då hon träffar Jude (Josh Hartnett), en läkare på missionsuppdrag i Osmanska riket. Hennes lojalitet mot Jude och missionens grundare (Ben Kingsley) testas då hon förälskar sig i den osmanske löjtnanten Ismail (Michiel Huisman). Sliten mellan läkaren och löjtnanten inser Lillie att kärlek i krig är farligt.

Wonder Woman
Action

Wonder Woman

På ön Amazon hittar vi prinsessan Diana (Gal gadot) som är uppfostrad till att bli en oövervinnlig krigare. På ön leva er hon och hennes mamma tillsammans med enbart kvinnor isolerade från resten av mänskligheten. Ostörda från alla elakheter runt om i världen spenderar de sina liv åt att bli starkare och att utvecklas. Men plötsligt en dag sker någonting oväntat. En pilot vid namn Steve Trevor (Chris Pine) kraschlandar på ön och blir omhändertagen av Diana och hennes vänner. Steve berättar för Diana om hans uppdrag på fastlandet och om kriget som har brustit ut. Chockad över berättelsen känner Diana att det är hennes kall att skapa fred och hjälpa Steve och hans folk. Dianas mamma Antiope (Robin Wright) förstår hennes vilja till att testa sina krafter och låter henne lämna ön. Medvetande om att hon kanske inte kommer kunna tillbaka beger hon sig mot kriget med målet att slåss för friheten. När hon kommer fram får hon sätta sina kunskaper på prov och hon får snart reda på vem hon verkligen är. Hennes superkrafter utvecklas och tillsammans med Steve vid sin sida kämpar de med sina liv för att återvinna frihet. Regisserad av Patty Jenkins får vi följa med i en film ledd av superhjältinnan Wonder Woman spelad av Gal Gadot. En gripande actionfilm fylld med känslor och spännande scener. Skådespelare som är med och gör denna film till en man måste se. Så få din dagliga dos av superhjältinnor och viljan att rädda världen genom att streama Wonder Woman online nu på Plejmo.

Alien: Covenant
Thriller

Alien: Covenant

Skeppet Covenant lämna jorden och med sig ombord har den ett liten men erfaren besättning. Deras mål är att landa på den avlägsna planeten Oregae-6. Där ska de undersöka om planeten är kapabel till att bibehålla liv hos oss människor. Går allt enligt plan ska de väcka de två tusen sovandes människorna som de har ombord och förhoppningsvis lyckas kolonisera en helt ny planet som, vad dom tror, ingen tidigare har besökt. David (Michael Fassbender) är huvudet ombord på skeppet och ser till att allt går enligt plan. Med stort stöd hemifrån följer hela världen deras resa i hopp om att lyckas kolonisera och skapa liv på en helt ny planet. Ombord finns det flera par som numera har som livsmål att skapa liv på en plats ingen tidigare trodde va möjligt. När de tillslut landar på Oregae-6 tycks planeten vara ett paradis. Stora omringande berg, djupa dalar och fantastiska sjöar som omsluts om gröna skogar. Allt känns stabilt och deras uppdrag tycks gå bra. Men när de en dag hittar ett gammalt skepp börjar besättningen ifrågasätta hela operationen. Det som såg ut att vara en framgångssaga ska snabbt vändas och nu sätts besättningens kvalité på prov. Platsen de har kommit till är inte uppbyggd av människor utan av något som de fruktar allra mest, aliens. Regissören Ridley Scott gör det igen. Med en fantastisk gripande thriller av de omtalade Alien-serien gör han ingen besviken. Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir och Carmen Ejogo är några av de skådespelare som står för dramat. Kastas in i en oförglömlig resa genom att streama Alien Covenant online nu på Plejmo.

Shot Caller
Thriller

Shot Caller

Jacob Harlon (Nikolaj Coster-Waldau) är ute med sin familj och sina vänner på middag i stan. När han kör hem händer något plötsligt och konsekvenserna blir hårdare än förväntat. Harlon sätts i fängelse och nu får hans tuffa mentalitet sättas på prov. Runt honom finns likasinnade män som gör allt för makt och överlevnad. När han inte klarar av att kontrollera sin ilska gör han saker som han sent kommer att glömma. Hans beslut tar honom djupare och djupare ned i gängens kretsar. De som sköter stadens drog- och vapenhandel behöver någon som Harlon. Han släpps fri och tack vare hans kontakter från fängelset har han nu pengar så det räcker och blir över. Men frågan är om det är pengar han söker. Hans fru Kate (Lake Bell) har väntat sju år för att få ut sin man, men när hon får träffa honom igen är det inte alls samma person som hon en gång släppte iväg. Makten från gängkretsarna har tagit över honom. När han slogs inne i fängelset handlade det om att överleva. Men efter att ha formats in i ett gäng som även rör sig utanför är vägen ut från den rörelsen lång och riskabel. Denna film ger oss möjlighet att följa med in i en vanlig mans huvud. Från att leva med en familj som han älskar till att omvandlas till polisens mest efterlysta får oss hemma i soffan att ständigt sitta på nålar. Denna actionfilm regisserad av Ric Roman Waugh får vem som helst att slukas rakt in i skärmen. Så passa på och streama Shot Caller online nu på Plejmo.