Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Devil´S Bride
Drama

Devil´S Bride

Byns kloka gumma Valpuris adopterade dotter Anna är tänkt att bli byns nästa helbrägdagörare. Men unga Anna bestämmer sig för att jobba som piga hos häradshövdingen Psilander. Psilander ser det som sin plikt att för gott rensa Åland från hednatradtioner och trolldom. Valpuri blir indragen i det tillsammans med Anna, som blir kär i den gifte Elias. Mannens känslor svalnar snabbt och i ett utbrott av svartsjuka anklagar Anna Elias fru Rakel för att vara häxa. Fler kvinnor i byn grips som misstänkta för att ha ett förbund med djävulen och bland dem finns Rakel som har pekats ut av Anna. Då börjar Annas ensamma kamp för att ställa allt till rätta.

Lejonkvinnan
Drama

Lejonkvinnan

Denna episka berättelse tar sin början i december 1912. Samma natt som hennes mamma dör föds Eva Arctander i en liten norsk stationsort. Den lilla flickan är täckt av ljusgult, fint hår över hela kroppen - även i ansiktet. Hennes far Gustav som är stationsföreståndare kan inte finna sig till rätta med att vara far till ett barn som är så annorlunda. Gustav skäms för barnet. Han stänger in henne i lägenheten över stationen och låter barnflickan Hannah ta hand om henne. Hannah kommer till att hålla av Eva och kämpar för hennes rätt att bli behandlad som alla andra. Lejonkvinnan är en varm och medryckande berättelse om hur ett barns annorlundahet kan leda till isolering, men också hur hennes försök att fylla ensamheten med ett innehåll till slut blir vägen ut ur denna ensamhet. Lejonkvinnan är en gripande historia som bygger på Erik Fosnes Hansens internationella bästsäljare och filmen är en av de största skandinaviska produktionerna i modern tid.

Kongens Nei
Action

Kongens Nei

Filmen handlar om de tre dramatiska dygnen i april 1940 när den norske kungen ställs inför ett helt ofattbart ultimatum från de tyska angriparna: ge upp eller dö! Med tyska flygplan och trupper i hälarna tvingas kungafamiljen på flykt. De bestämmer sig för att skiljas åt utan att veta om de någonsin kommer att få se varandra igen. Kronprinsessan Märtha tar med sig barnen och reser till Sverige medan kung Håkon och kronprins Olav stannar i Norge för att fortsätta att leda motståndet. Efter tre dygns desperat flykt fattar kung Håkon sitt beslut. Han vägrar att kapitulera trots att det kan komma att kosta honom, hans familj och många oskyldiga norrmän livet.

How To Be A Latin Lover

How To Be A Latin Lover

Maximo är en ung man som har en dröm om att bli rik utan att behöva jobba en enda dag i livet. Efter att ha skaffat sig en karriär genom att förföra rika äldre kvinnor gifter han sig med en förmögen kvinna som är mer än dubbelt så gammal som han. När han bortskämd och uttråkad 25 år senare vaknar upp bredvid sin nu 80-åriga fru så får han sitt livs största chock när hon dumpar honom för en yngre bilförsäljare. Maximo måste lämna sitt palats och är i desperat behov av en bostad och tvingas flytta in hos sin syster Sara och hennes nördiga men urgulliga son Hugo i deras lilla lägenhet. Maximo vill snabbt tillbaka till lyxlivet och när han får veta att Hugo är kär i en tjej på skolan så utnyttjar han detta för att komma åt sitt nya mål: flickans farmor Celeste som är miljardär och änka. När Maximo försöker väcka liv i sina förförelsekonster så kommer han allt närmare sin systerson Hugo och det börjar så sakteliga gå upp för honom att för en latinoälskare så är det inte lika viktigt att älska pengar som det är att älska sin familj.

Baywatch
Action

Baywatch

Baywatch är tillbaka och har sedan sin stortid gått igenom en svacka av att inte kunna leverera som de en gång tidigare gjorde. Nu är deras uppgift att växa som team och återfinna sin karaktär i ögonen på invånarna och turister som besöker stränderna. Captain Thorpe (Rob Huebel) är chef över strandvakterna och har axlat denna stora uppgift. Med sig har han Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) som har varit med i matchen länge. Mitch som alltid har varit störst bäst och vackrast får känna sig utmanad när Thorpe vill utöka sitt team. Ny in i teamet kommer Matt Brody (Zac Efron) tidigare världsmästare i simning. I och med det nya karaktärsskiftet blir relationen mellan Matt och Mitch inte den bästa. Samtidigt som de tampas mot den illegala aktiviteten längst stränderna kämpar de mot varandra för att alltid vara det bästa i Captain Thorpes ögon. De gör allt från att rädda turister som inte kan simma till brott som polisen inte tycks vara kapabel till att klara av. Men frågan är om de går för långt när de tar sig an allt för actionfyllda utmaningar och riskerar mer än sina egna liv. Med Seth Gordon bakom kulisserna som regissör är Baywatch tillbaka på tv-skärmen. En fortfarande lika sexig men allt med actionfylld era håller den här filmen oss underhållna framför TVn. Med skådespelare som Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario och Kelly Rohrbach gör dom filmen med mycket humor. Passa på att streama Baywatch 2017 online nu på Plejmo.

Max 2: White House Hero

Max 2: White House Hero

Plikten kallar igen och hjälten Max är tillbaka i Max 2: White House Hero. Hans nya uppdrag tar honom till
Washington D.C. för att tjäna USAs president. När en utländsk ledare anländer med sin älskade dotter Alex uppstår
spänning mellan länderna. Presidentens son TJ, avslöjar tillsammans med Max och Alex en farlig komplott som
sätter både barnen och länderna i fara. Detta högriskuppdrag sätter Max talanger, intelligens och lojalitet på prov.

Galna Av Lycka
Drama

Galna Av Lycka

Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) älskar att konversera med alla som orkar lyssna och hon vill gärna få folk att tro att hon är av rik börd och god vän med världens ledare. Donatella (Micaela Ramazzotti) är en mer tillbakadragen och tystlåten tjej som bär på sin egen hemlighet. Bägge är gäster på samma mentalsjukhus i vackra Toscana och blir snart vänner trots sina olikheter. Paolo Virzìs (Girighetens pris) nya film berättar en varm och humoristisk historia om en oväntad vänskap mellan två kvinnor och deras flykt från restriktioner och behandling. Enligt experterna är de fullständigt galna, men ute i samhället bland dem vi anser vara friska människor, ter de sig tämligen normala.

The Mummy Returns
Action

The Mummy Returns

Från skaparna av ”Mumien” kommer en av tidernas största biosuccéer inom action och äventyr med häpnadsväckande specialeffekter och underhållning från början till slut. När en rad händelser slutligen leder till att Imhoteps (Vosloo) döda kropp återuppväcks på The British Museum, vaknar mumien till liv och är fast besluten att nå sitt mål – odödlighet. Men en ännu starkare kraft, sprungen ur det gamla Egyptens mytologi har också släppts lös. När dessa drabbar samman blir det upp till makarna O’Connell (Fraser och Weisz) att i en desperat jakt rädda världen från den obeskrivliga ondskan.

Pianot
Drama

Pianot

1800-talets mitt. Skotskan Ada McGrath, stum sedan sexårsåldern, sänd tillsammans med sin dotter Flora till Nya Zeeland av Adas far för att gifta sig med landägaren Alisdair Stewart. Bland de tillhörigheter som Ada för med sig är ett piano, men Stewart förstår inte vilket värde det utgör för henne och han byter det därför mot mark med grannen George Baines. Baines ber att Ada ska lära honom spela piano. Det visar sig att Baines inte vill lära sig spela, utan bara vill se och höra Ada spela. Hon börjar besöka Baines regelbundet. Vid varje besök blir Ada och Baines mer och mer förtroliga.

Tom of Finland
drama

Tom of Finland

Touko Laaksonen har tjänstgjort som officer under andra världskrigets svåra år i Finland, men livet i fredstid visar sig lika tuff. Efterkrigstidens Helsingfors erbjuder ett högst begränsat livsrum för unga homosexuella män som Touko. Att uttrycka kärleken öppet leder till trakasserier och straffpåföljder. Men under pseudonymen "Tom of Finland" finner hans åtrå och längtan ett uttryck i homoerotiska läderfantasier. Toukos kontroversiella konst blir en väg till frigörelse, såväl för honom personligen som för gaycommunityt i stort.