Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Babybossen

Babybossen

Hemma hos den sju år gamla Tim templeton (Tobey Maguire/Miles Bakshi) är allt frid och fröjd. Tim är ensamt barn och blir väl omhändertagen av sina kärleksfulla föräldrar. Hans vilda fantasier och hans bubbla av kärlek får hon att segla fram genom livet. Men en dag blir hans liv helt annorlunda när hans föräldrar bestämmer sig för att adoptera ett till barn, Boss Baby (Alec Baldwin). Nu när Tim inte längre är i centrum har han svårt att acceptera in nya broder. När Boss Baby kommer in i familjen för han in ett helt nytt perspektiv till Tim’s liv. Helt under radarn av deras föräldrar bråkar de ständigt och när Tim får reda på att hans nya bror är en spion blir inte saken bättre. Boss Baby är ute på ett uppdrag som ska få alla barns uppmärksamhet tillbaka till som det en gång var. Han har insett att för att få tillbaka uppmärksamheten måste han bli av med en sak, hundvalpar. Trots att Tim och Boss Baby inte kommer överens så gör spänningen och utmaningarna att deras relation för varandra blir bättre och bättre. Dreamworks regissören Tom McGrath står bakom denna lillgamla actionfilm. Med röster av skådespelare som Alec Baldwin, Jimmy Kimmel, Tobey Maguire och Miles Bakshi blir denna tecknade film en härlig och spännande berättelse. Så luta dig tillbaka i soffan och njut med familjen genom att streama The Boss Baby online nu på Plejmo.

Lego: Dc Super Hero Girls: Hjärnsläpp

Lego: Dc Super Hero Girls: Hjärnsläpp

DC Super Girls kör LEGO® i det här animerade äventyret med superspännande action! Hjärntricken sätter igång först när Supergirl, Wonder Woman och Batgirl inte kommer ihåg en rad felaktigheter de är ansvariga för. Vem kan tjejerna vända sig till när till och med Bumblebee, Katana och andra medlemmar av Super Hero High också håller på med dåligheter? Det kommer att krävas mer än supermakter för att reda ut denna mentala förväxling och ta reda på vem eller vad som ligger bakom dessa förvirrande missgärningar!

Lejonkungen 2 -  Simbas Skatt

Lejonkungen 2 - Simbas Skatt

Simba och Nala har fått en dotter som heter Kiara. Hon är precis som Simba när han var liten: nyfiken, orädd och sugen på äventyr utanför lejonriket! När Kiara en dag smiter från sina lättlurade barnvakter Timon och Pumbaa, träffar hon lejonungen Kovu. Han tillhör Scars gamla utstötta flock och har uppfostrats av den elaka Zira.En uppfostran som helt och hållet gått ut på en enda sak: att Kovu en dag ska återta makten i Lejonriket. Är den nyblivna vänskapen mellan Kovu och Kiara stark nog för att stå emot Ziras hemska plan?Följ med tillbaka till savannen och se den spännande fortsättningen på det storslagna äventyret om Lejonkungen i Lejonkungen 2: Simbas Skatt!

Loving
Drama

Loving

I Virginia år 1958 var giftermål mellan svarta och vita inte bara något som många ansåg vara omoraliskt, det var även olagligt. När Richard och Mildred förälskar sig i varandra är de väl medvetna om omgivningens blickar och prat bakom ryggen på dem. Men när de så småningom också gifter sig omvandlas ord till handling och de båda arresteras. Paret bestämmer sig för att ta fallet ända till USA:s högsta domstol för att stå upp för sin kärlek i detta passionerade och gripande drama!

Storken Richard

Storken Richard

'Den föräldralösa sparven Richard växer upp i en storkfamilj och tror därför att han är en av dem. När storkarna på hösten flyttar söderut till Afrika så måste de lämna Richard – en liten sparv skulle aldrig överleva den långa resan. Men Richard är en modig kille och bestämmer sig för att följa efter. Han vill bevisa att han är en stork, om än lite annorlunda. Han slår sig ihop med ugglan Olga och undulaten Kiki. I jakten på Richards familj luffar de sig fram genom Europa och åker båt, buss och tåg.

Going In Style
Drama

Going In Style

Willie (Morgan Freeman), Milton (Christopher Lloyd) och Joe (Michael Caine) är tre äldre herrar som jobbar och umgås tillsammans. De delar samma intressen i livet och bidrar med lycka och humor till varandras vardag. De är som ett äldre pojkgäng med några år på nacken men med en ironisk och distanserad syn på livet. Livet i deras vardag ser ganska lika ut och de är gärna hemma hos sina älskade fruar. Men när de får reda på att bankerna och företagen blåser de på deras pension och de tvingas förändra sitt bekväma levnadssätt får det gänget att ifrågasätta samhällets beteende. En dag när Joe är på banken sker ett plötsligt rån och hans lugna och obrydda syn på livet ger honom en idé. Samtidigt som banken rånas kan han inte låta bli att beundras av rånarnas fantastiska teamwork och inspireras av deras taktik. Han tar sina nyheter till Milton och Willie. Till en början är de lite skeptiska till den idé som Joe presenterar. Men desto mer de inser att bankerna har blåst dom på pengar, desto mer vill de genomföra ett rån för att få tillbaka det som banken tagit ifrån dem. De bestämmer sig för att öva sina taktiker och med hjälp av planerande och kreativitet genomför de sitt första rån i en matvarubutik. Trots att de har några år på nacken så lyckas de på ett imponerande sätt att genomföra något ingen trodde var möjligt. Going in Style är en modern variant på Martin Brests film från 1979. Spelad av Morgan Freeman och Michael Caine fångas vi tittar av deras professionella lugn framför kameran och deras humor träffar perfekt med känslan som regissören Zach Braff vill förmedla. Streama Going In Style online nu på Plejmo och känn hur en härlig actionkomedi kan få dig på riktigt bra humör.

Förtrollad

Förtrollad

Vi får följa den vackra prinsessan Giselle när hon förvisas från sitt magiska land till vår tids Manhattan av den elaka drottningen. Chockad av den nya miljön, där människorna inte riktigt lever efter filosofin “så levde de lyckliga i alla år”, letar Giselle efter att få komma tillbaka till sin animerade värld. Men när Giselle blir förälskad i en advokat, trots att hon redan är bortlovad till sagoprinsen, ställs hon inför frågan. Kan en romans med sagoprins överleva i den verkliga världen?

Berättelsen Om Askungen
Drama

Berättelsen Om Askungen

Den klassiska berättelsen om Ella, vars far gifter om sig efter att modern tragiskt dött. Ella vill stötta sin pappa och välkomnar styvmodern Lady Tremaine och hennes döttrar Gabriella och Petronella in i familjen. Men när Ellas far oväntat dör befinner hon sig plötsligt i en grym och avundsjuk familj, och hon tvingas bli familjens tjänare. Hennes hopp väcks när hon möter en vänlig främling i skogen, Ella tror att pojken arbetar i slottet men i själva verket är han prins. Slottet skickar ut en balinbjudning till alla unga kvinnor och Ella hoppas på att få träffa pojken där. Men hennes styvmor förbjuder henne att gå och förstör hennes klänning.

Alla Tiders Kvinnor
Drama

Alla Tiders Kvinnor

ALLA TIDERS KVINNOR handlar om tre kvinnor från olika generationer som utforskar kärlek och frihet i södra Kalifornien under 1970-talet. Santa Barbara, Kalifornien. Dorothea Fields (Annette Bening) är en bestämd, ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. Dorothea vänder sig till två yngre kvinnor i sin närhet för hjälp med att uppfostra Jamie – Abbie (Greta Gerwig), en fritänkande punk-konstnär som bor inneboende hos familjen Field och Julie (Elle Fanning), en smart och provocerande tonårstjej som bor granne med familjen och är vän till Jamie. Tillsammans försöker de lära Jamie allt de kan om livet, kärleken, sex och frihet. En humoristisk och ömsint berättelse om hur man finner sig själv och lär sig att man inte kan älska andra förrän man lärt sig älska sig själv. Och huruvida man verkligen behöver en man för att uppfostra en man.

Medan vi lever
drama/musik

Medan vi lever

Efter 30 år i Sverige bestämmer sig Kandia, en afrikansk kvinna i femtioårsåldern, för att flytta tillbaka till Gambia. Sonen Ibbe är precis på väg att slå igenom som hiphop-artist i Sverige, men bestämmer sig för att försöka hämta hem sin mamma. Det visar sig dock snart att mötet med hemlandet inte alls blir som de tänkt sig. Medan vi lever berättar en universell historia om identitet i rörelse, en berättelse om förnekelse och om att acceptera sig själv och andra som de är. Det är en glädjefull men bitterljuv syn på att ”leva tillsammans” i en förvirrad värld.

Pojken med det tickande hjärtat
Animerat äventyrsdrama

Pojken med det tickande hjärtat

Det är i slutet av 1800-talet i Edinburgh. Lille Jack föds på en så kall dag att hans hjärta fryser till is. Barnmorskan Madeleine ersätter hans hjärta med ett gökur, som kommer att fungera problemfritt så länge Jack följer reglerna som bland annat säger att han inte får bli förälskad. Men när han möter en sjungande flicka i ett gathörn och bestämmer sig för att följa efter henne, testas motståndet i Jacks mekaniska hjärta till bristningsgränsen...