Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Days Of Thunder
Action

Days Of Thunder

"Från motorvrål till höjdpunkter i skrotbilstävlingar – Days of Thunder exploderar med några av de mest spektakulära och actionfyllda racingscenerna i filmhistorien. Tom Cruise spelar tävlingsföraren Cole Trickle, vars talang och ambitioner enbart överträffas av hans brinnande behov av att vinna. Han upptäcks av affärsmannen Tim Daland (Randy Quaid) och tränas av den legendariske stallchefen och bilbyggaren Harry Hogge (Oscar®-belönade Robert Duvall*) för att delta i Winston Cup vid Daytona 500. En fruktansvärd krasch innebär nästan slutet på Coles karriär och han måste vända sig till en vacker läkare (Nicole Kidman) för att återfå nerverna och modet som krävs för att delta i tävlingarna och vinna – och för att leva."

Den Lille Prinsen - Säsong 3 Volym 1

Den Lille Prinsen - Säsong 3 Volym 1

Den lille prinsen är en tv-serie baserad på mästerverken av Antoine de Saint-Exupéry (Le Petit Prince). Historien följer den lille prinsen som tillsammans med sin vän räven behöver rädda olika planeter i galaxen från den listige Ormens förödelse. Säsong 3 tar oss genom tolv olika äventyr, och till tolv olika planeter, i letandet efter Rosens planet. Här får ni följa med i dessa äventyr: • Det nya uppdraget Del 1-3 • Grelons planet Del 1-2

The Boss

The Boss

Den framgångsrika affärskvinnan Michelle Darnell hamnar i fängelse för insiderbrott. När hon avtjänat sitt straff försöker hon marknadsföra sig som USA:s nya kelgris, men alla är inte beredda att glömma och förlåta så lätt. Utan någonstans att ta vägen tvingas Michelle flytta in hos sin före detta assistent Claire och hennes dotter Rachel. När hon nu befinner sig på botten börjar Michelle genast utarbeta en plan för att bygga upp sitt imperium igen. Kan hon återfå sin status som förstklassig svindlare, eller kommer en familjs kärlek att komma emellan?

Solan Och Ludvig: Härifrån Till Flåklypa

Solan Och Ludvig: Härifrån Till Flåklypa

Äntligen ska det avgöras vilken by som är bäst, Flåklypa eller Slidre. Tävlingen är det anrika Ostloppet och optimisten Solan är Flåklypas deltagare. Solan är så säker på att han ska vinna att han ingår ett hemligt vad och satsar både Reodor Fälgens verkstad och huset som de bor i. Slidre ställer upp med mejeridirektör Orvar O. Kläppskog som gör precis vad som helst för att vinna. Han har med sig gorillan Emanuel Desperado och rolighetsministern Olram Slopen från Göteborg i sitt lag. Så det blir kanske inte så lätt att vinna som Solan tror.

Mother's Day
Drama

Mother's Day

Mors dag närmar sig och för med sig lika mycket problem som glädje. Sandy ställs inför det faktum att hennes ex-man gift om sig med en yngre kvinna. Jesse och Gabi konfronteras med att ha ljugit om sina liv för sin mor. Kristin bestämmer sig för att konfrontera sin biologiska mor. Bradleys familj måste lära sig fira mors dag i ett hem utan en mor. Streama och upplev Mother’s Day, en film som lockar till både skratt och tårar. Garry Marshall, regissören till bland annat Pretty Woman och Valentine’s Day, står för regin. I den stjärnspäckade ensemblen ser vi bland annat Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis och Britt Robertson.

Ratchet & Clank
Action

Ratchet & Clank

Ratchet är en rymdskeppsmekaniker på planeten Veldin. Han har alltid drömt om att bli en galaktisk ranger. En dag hittar han en robot som han ger namnet Clank. Clank vet om Dreks, Blargernas ledares, förödande planer, som involverar att förstöra planeter. Mot alla odds blir Ratchet och Clank hedersmedlemmar i Galactic Rangers. Nu måste de två vännerna göra allt de kan för att sätta stopp för den onde Dreks planer. Filmen är baserad på spelserien med samma namn. De engelskspråkiga rösterna görs bland annat av Sylvester Stallone, Paul Giamatti, Rosario Dawson och John Goodman.