Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Snickar Andersson Och Jultomten

Snickar Andersson Och Jultomten

Snickar Andersson älskar julen mer än någon annan högtid och han gör allt för att hans familj varje år ska få uppleva en riktig jul. Och det viktigaste med julen är ju som alla vet besöket av Jultomten själv. Men den här julen blir inte riktigt som det var tänkt. Snickar Andersson, iförd full tomtedräkt, halkar och efter en hejdundrande kälkfärd kraschar han med den äkta Jultomten. De två bestämmer sig för att göra ett byte – "Jag går till dina barn och du går till mina." Tomtefamiljen har aldrig förut haft besök av en äkta snickare och familjen Andersson har aldrig förut haft besök av den äkta Jultomten... Alf Prøysens charmiga och stämningsfulla julberättelse har äntligen blivit film.

Bamse Och Häxans Dotter

Bamse Och Häxans Dotter

I "Bamse och Häxans dotter" möter Bamse, Skalman och Lille Skutt en häxflicka som heter Lova. Lova har flyttat in tillsammans med sin mamma Hatiora i den mörka skogen alldeles intill Bamse och hans vänner. Det som Lova önskar sig mest av allt är att få kompisar, för det är inte så lätt att vara dotter till en häxa. Samtidigt har Krösus Sork (världens girigaste sork) hittat guld i bävrarnas damm. För att kunna riva dammen och ta guldet lurar han Lova att trolla bort Bamse. Med Bamse förtrollad är det upp till alla barn att stoppa Krösus - och för att göra det så måste man vara sams. "Bamse och Häxans dotter" är en äventyrsfilm för barn om hur viktigt det är att hjälpa varandra.

Rock Dog

Rock Dog

Bodi förväntas bli byns nästa fårvakt, men är rädd att han inte har den passion som krävs för att ta över efter sin pappa. Allt förändras när Bodi får höra en låt av rocklegenden Angus Scattergood, vilket öppnar hans hjärta för musiken. När han lämnar sitt hem för att söka sitt öde drar Bodi till sig Linnux uppmärksamhet. Vargen Linnux ser Bodi som sin biljett tillbaka till byn och de delikata fåren. Bodi måste rädda sin familj och sina vänner utan att ge upp sin nyfunna dröm.

Så Olika
Drama

Så Olika

Så olika" kretsar kring två systrar, den ena nytillsatt finansborgarråd i Stockholm, nyskild och mamma till två döttrar. Den andra en självständig tv-producent som har fått i uppdrag att göra ett nytt direktsänt sångprogram från Skansen – nu mitt bland djuren! Den handlar om att bli sanslöst förälskad i sin värsta fiende, om människor som möts trots att de är fundamentalt olika. För här övervinner kärleken allt – från politisk maktkamp till dans med sälarna på Skansen.

Love Actually
Drama

Love Actually

Från skaparna av Notting Hill och Bridget Jones Dagbok kommer nu en ny härlig romantisk komedi. En stjärnspäckad biosuccée med fantastisk filmmusik. I Love Actually vävs flera historier och karaktärer samman med en gemensam nämnare - kärleken. Vissa av historierna är romantiska och lyckliga medan andra är sorgliga. De utspelar sig i London veckorna innan jul. När julen väl kommer, har livet för de inblandade förändrats på det mest oväntade sätt. Om du vågar se dig omkring, kommer du att upptäcka att kärleken finns överallt...

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Mamma Mia! En magisk filmupplevelse! Denna glädjefyllda film bjuder på ABBA-låtar, ett överflöd av sång och dansnummer och en stjärnspäckad rollista. Filmen bygger på succémusikalen med samma namn där den blivande bruden Sophie (Amanda Seyfried) är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det är bara ett problem – hon vet inte vem han är. Men efter att ha tjuvläst sin mammas (Meryl Streep) dagböcker, kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad … Sophie försöker desperat att hemlighålla deras närvaro, men det dröjer inte länge förrän hemligheten avslöjas och det roliga börjar!

Släpp Fångarne Loss, Det Är Vår!

Släpp Fångarne Loss, Det Är Vår!

Frida (Lena Nyman) och hennes långe vän (Tage Danielsson) vill ha en mänskligare fångvård i en vänligare värld. Men när fången Harald Hansson (Ernst-Hugo Järegård) rymmer, tar sig in i Fridas lilla hus och slår sönder allt, då orkar inte hon och hennes vän vara snälla längre. Men så ändrar de sig och börjar kämpa för ett bättre liv åt Harald Hansson. Det är då de träffar den helgalne fängelsedirektören (Gösta Ekman), den korkade fångvaktaren Erlandsson (Hans Alfredson) och den romantiska rådmansdottern (Margaretha Krook). Och så blir de förstås underhållna av Professorn (Jan Malmsjö), som bjuder på ett riktigt sång-och-dans-nummer i cellen. Tage Danielssons humoristiska inlägg i fångvårdsdebatten innehåller många goda skratt och sprider värme och glädje i alla åldrar.

Dumma Mej 3
Action

Dumma Mej 3

Efter flera försök har till slut Gru (Steve Carell) tvingats inse att han har misslyckats totalt. Ett försök att tillfångata storskurken Balthazar Bratt (Trey Parker) slutar i att han och hans fru Lucy (Kristen Wiig) får sparken från antiskurkbyrån AVL och han hamnar i en djup svacka. Gru inser att han inte har någonting att luta sig mot längre. Han känner sig olycklig och ifrågasätter vad han håller på med. Men en dag dyker en främling upp med spännande besked. Gru har hela sitt liv haft en tvillingbror som han under alla dessa år har blivit undanhållen från. När han får reda på nyheterna blir han självklart sugen på att ta reda på vem den här tvillingbrodern är. Det går snabbt klart för honom att hans bror är mycket mer charmerande och framgångsrik än han själv men tillsammans lyckas de skaka fram något som länge har legat undangömt hos Gru - Hur härligt det kan vara att vara ond. Kyle Balda, Pierre Coffin och Eric Guillon står för skapandet av denna klassiker. En film fylld av spännande äventyr med allt mer intressanta varelser. Från skratt till gråt och från kärlek till rädsla följer vi med gänget när de tar sig an sin annorlunda vardag. Streama Despicable Me 3 online nu på Plejmo och hör rösterna från Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove och Dana Gaie.

Trassel: Innan För Evigt

Trassel: Innan För Evigt

Det må vara början för Rapunzels lyckliga i alla sina dar, men det här sagoslutet är inte direkt vad hon hade drömt om. Medan Eugene fort anpassat sig till sitt nya liv bland kunglig lyx, så upptäcker Rapunzel att det är svårare än trodde att komma slå sig till ro i Corona. Överväldigad av sitt nya ansvar, ger Rapunzel sig av en kväll tillsammans med sin hovdam, Cassandra, vilket leder till att hennes natt i friheten förvandlar prinsessan vi lärt känna … ännu en gång.