Här kan du skapa ett klipp

Obs! tidskoden blir inte alltid exakt. Klippet kan börja någon sekund före eller efter vald tid.
Ange tiden i formatet, (mm:ss)

Kopiera den skapade länken till adressfältet i din webbläsare

Barnfilm

Babblarna - första filmen

Babblarna - första filmen bjuder på kortfilmer, musikvideor, språklek och medryckande dans. Riktigt härlig och lustfylld musikalisk underhållning och språkutveckling för småttingar! Filmen har ett varierat innehåll med både animerat och filmat material. Den innehåller självklart ett par av favoriterna från Youtube som extra bonus, men det allra mesta är helt nytt!

Filmen rekommenderas från 1 år, men är allra roligast när man är ungefär 2-4 år.
Distributör: Hatten Education AB

Detaljerade tidkoder till filmens olika delar hittar du om du klickar under filmbilden på knappen "handledning". Där finns tidkoderna i stället för en handledning.

• Produktionsland: Sverige
  • Produktionsår: 2016